Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός πήγε στον γάμο του… πρώην της-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι δυο τους μετά τον χωρισμό τους διατήρησαν άψογες φιλικές σχέσεις!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός πήγε στον γάμο του… πρώην της-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

​Στον γάμο του… πρώην της έδωσε το «παρών» η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου!

Η πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας», ήταν μια από τους καλεσμένους του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη, οι οποίοι όπως έχει ήδη γράψει το star.gr παντρεύτηκαν χθες σε μια πολύ ρομαντική τελετή.

030915134314_4333.jpg
Σε όσους κάτι τέτοιο σας… ξενίζει, να σας ενημερώσουμε πως Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Δημήτρης Μακαλιάς, γνωρίζονται τα τελευταία δέκα χρόνια. Για ένα διάστημα υπήρξαν ζευγάρι, ωστόσο μετά τον χωρισμό τους παρέμειναν πολύ καλοί φίλοι.

Οι καλές τους σχέσεις διατηρήθηκαν ακόμα και όταν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε δεσμό με τον Πάνο Βλάχο, συμπρωταγωνιστή της στην «Μουρμούρα».

collage.jpg
Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τα δυο ζευγάρια από το να βγαίνουν όλοι μαζί και να είναι φίλοι μεταξύ τους.

Μάλιστα ο Δημήτρης Μακαλιάς, είχε δηλώσει στο παρελθόν για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου:

«Με την Ιωάννα γνωριζόμαστε δέκα χρόνια τώρα από τότε δηλαδή που φοιτούσαμε στην σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Γίναμε φίλοι, κάναμε παρέα καθημερινά και μας συνδέουν πολύ περισσότερα πράγματα από το ερωτικό κομμάτι το οποίο προέκυψε κάποια στιγμή. Η σχέση μας έκανε τον κύκλο της χωρίς να αφήσει κάτι ανεκπλήρωτο.Αυτό που υπερίσχυσε τελικά ήταν το φιλικό κομμάτι οπότε δεν κρατάμε τίποτα αρνητικό και είμαστε τόσο καλά μαζί».

1183_IOANA_TRIANTAFILIDOY_292015.jpg

Για την σχέση της με τον Πάνο Βλάχο, είχε πει:

«Με την Ιωάννα είχα -και έχω- μια εξαιρετική σχέση σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία δέκα χρόνια. Άλλωστε τόσο με εκείνη όσο και με τον σύντροφό της είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τους αγαπάω και τους εκτιμώ πάρα πολύ και τους δύο. Έχουμε μια δυνατή φιλία που εξακολουθεί να υπάρχει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top