ΔΕΙΤΕ τις ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ από το γάμο Μακαλιά - Ψυχράμη!

Το love story των δύο ηθοποιών που μόλις παντρεύτηκαν

ΔΕΙΤΕ τις ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ από το γάμο Μακαλιά - Ψυχράμη!

​Στο club των παντρεμένων μπήκαν από σήμερα, Τετάρτη, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, έπειτα από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης. Το love story τους θα μπορούσε εύκολα να γίνει σενάριο ταινίας, αφού γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια και ήταν φίλοι, μέχρι που ο έρωτας «φούντωσε» και… εμφανίστηκε μπροστά μας σε τηλεοπτικό πλατό!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο γάμος των δύο ηθοποιών έγινε ανήμερα των γενεθλίων του Δημήτρη, στον ιερό ναό της Παναγίας Καταφυγιώτισσας στο Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας, με κουμπάρους τους ηθοποιούς Λάμπρο Φισφή, Κωνσταντίνο Καϊκή και Νάντια Κοντογεώργη.

640_f1b2eeeb-84d0-411b-9c28-07702fbb8be6.jpg

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με ένα κόκκινο κάμπριο mini cooper που παραχώρησε στο ζευγάρι ένας καλός του φίλος, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσαν στα social media καλεσμένοι των νεονύμφων.

φβφφφ.jpg

Η γνωριμία του Δημήτρη με την Αντιγόνη (την οποία όλοι γνωρίσαμε ως… Πόπη στο γνωστό τραγούδι με τον Γιώργο Νταλάρα) έγινε το 2009, σε ένα μιούζικαλ. «Το πρώτο που αισθάνθηκα για εκείνον ήταν θαυμασμός. Μου είχε φανεί πολύ γλυκός και με είχε εντυπωσιάσει με το πάθος και την αγάπη που δούλευε. Κάπως έτσι γίναμε φίλοι, και αρχίσαμε να βγαίνουμε με κοινούς γνωστούς. Το 2011 συνεργαστήκαμε ξανά και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα», έχει δηλώσει εκείνη, στο περιοδικό «Οk», στο παρελθόν.

0376_PSIXRAMI_MAKALIAS_30092013 (717x1024).jpg
(Η πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού που είδε το φως της δημοσιότητας)

Πριν γίνουν ζευγάρι είχαν και οι δυο άλλες σχέσεις: η Αντιγόνη με τον Σωτήρη Καλυβάτση, και ο Δημήτρης με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία, πλέον, είναι ζευγάρι με τον Πάνο Βλάχο.

545454.jpg
(Οι πρώην: Μακαλιάς - Τριανταφυλλίδου και Ψυχράμη - Καλυβάτσης)

«Εγώ νιώθω πάντα πολύ ανασφαλής στο να κάνω το πρώτο βήμα. Και νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση το έκανε το πρώτο βήμα το πιο δυνατό η Αντιγόνη. Ενώ το ήθελα πολύ ,δεν έκανα το βήμα γιατί δεν ένιωθα σίγουρος», έχει εξομολογηθεί ο Δημήτρης στην εκπομπή «Μία» του Star, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Εκείνη την περίοδο, η σχέση τους εμφανίστηκε για τα καλά στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς οι δυό τους ήταν ντουέτο στο σόου του Mega «Just Τhe 2 Οf Us», όπου και έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό!

5027_ANTIGONI_PSIXRAMI_DIMITRIS_MAKALIAS_242014 (746x1024).jpg
(Oι νιόπαντροι στη σκηνή του «Just Τhe 2 Οf Us»)

Ο έρωτας των δύο ηθοποιών «σφραγίστηκε» με τον γάμο τους, ο οποίος ήρθε… παραδοσιακά, αφού ο Δημήτρης έκανε την πρόταση: «εγώ της έ��ανα την πρόταση, όπως πρέπει, παραδοσιακά, αν και βέβαια με το χαρακτήρα που έχει η Αντιγόνη δε θα μου φαινόταν περίεργο αν την έκανε εκείνη!», είπε πρόσφατα, στο περιοδικό «Hello», ο Δημήτρης.

Όσο για το ενδεχόμενο να γίνουν γονείς;
Η Αντιγόνη, στην ίδια συνέντευξη, απαντά ξεκάθαρα: «και οι δυο μας αγαπάμε πολύ τα παιδιά και θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Είμαι σίγουρη ότι ο Δημήτρης θα το ήθελε σύντομα, όμως επειδή έχω ήδη κλεισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις για το χειμώνα, τις οποίες δε θα ήθελα να εγκαταλείψω, θα το αφήσουμε για λίγο αργότερα»!

0019_ANTIGONI_PSIXRAMI_DIMITRIS_MAKALIAS_3082015 (550x1024).jpg
(Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση πριν από το γάμο, την περασμένη Κυριακή)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top