Κλειδώθηκε μέσα στο αμάξι ο 6 μηνών γιος γνωστής τραγουδίστριας!

Πώς περιέγραψε η ίδια το περιστατικό που την λαχτάρησε

Κλειδώθηκε μέσα στο αμάξι ο 6 μηνών γιος γνωστής τραγουδίστριας!

Μαζί με… τα σκυλιά της κλειδώθηκε κατά λάθος μέσα στο αυτοκίνητο ο μόλις έξι μηνών γιος γνωστής τραγουδίστριας!

Αξέχαστη θα μείνει η 11η Ιουλίου και η μετάβαση στο αεροδρόμιο στην Κάρι Άντεργουντ, η οποία περιέγραψε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη το περιστατικό.

«Ήμασταν στο αεροδρόμιο… Ο κλιματισμός και το ραδιόφωνο ήταν ανοικτά. Βγήκα από την μπροστινή πόρτα και έκανα τον γύρο του αυτοκινήτου για να πάω να πάρω τις αποσκευές. Ξαφνικά, ένας από τα σκυλιά πήδηξε πάνω στην πόρτα και άκουσα την ασφάλεια να κατεβαίνει!», είπε η 32χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, που από το 2010 είναι παντρεμένη με το διάσημο παίκτη του χόκεϊ Μάικ Φίσερ.

1427651833_carrie-underwood-baby_1.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Κάρι πανικοβλήθηκε, καθώς μέσα στο αυτ��κίνητο ήταν ο μπέμπης, ο οποίος γεννήθηκε στα τέλη του Φλεβάρη που μας πέρασε, ενώ κανείς δεν είχε δεύτερα κλειδιά!

«Προσπάθησα μάταια να ανοίξω την πόρτα! Προσπάθησα ακόμα να πείσω και τους σκύλους να κάνουν το ίδιο πράγμα ώστε να ξεκλειδωθεί η πόρτα», συνέχισε η Κάρι, ενώ τέλος στην περιπέτεια έβαλε ο αδερφός του άντρα της: «ήρθε και έσπασε το τζάμι! Όλα πήγαν καλά... Εκτός από το τζάμι φυσικά!», πρόσθεσε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top