Σήμερα γάμος γίνεται: Παντρεύονται Μακαλιάς-Ψυχράμη- ΔΕΙΤΕ την γαμήλια τούρτα τους

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από τρία χρόνια σχέσης

Σήμερα γάμος γίνεται: Παντρεύονται Μακαλιάς-Ψυχράμη- ΔΕΙΤΕ την γαμήλια τούρτα τους

Η μεγάλη μέρα έφτασε: Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Όλα είναι έτοιμα για το γάμο των δύο ηθοποιών, όπως και η πρωτότυπη γαμήλια τούρτα τους, την οποία αποκάλυψε η δημιουργός της, Άντα Λιβιτσάνου, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπ��κό της λογαριασμό στο Instagram.

Untitled.jpg

Μάλιστα, η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή καθώς ο Δημήτρης Μακαλιάς έχει και τα γενέθλιά του. Ο ηθοποιός λίγες ώρες πριν το γάμο ανέβασε στο Instagram την παρακάτω selfie με την αγαπημένη του Αντιγόνη, με τις ευχές να πέφτουν βροχή στο προφίλ του.

ΛΛΛ.jpg
Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, το ζευγάρι θα παντρευτεί στον ιερό ναό της Παναγίας Καταφυγιώτισσας στο Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας, ενώ, κουμπάροι θα είναι οι ηθοποιοί Λάμπρος Φισφής, Κωνσταντίνος Καϊκής και Νάντια Κοντογεώργη!

120815143640_0133.jpg

(Φωτο από περιοδικό Hello)

«Ήταν το επόμενο βήμα στην σχέση μας ύστερα από τρία χρόνια δεσμού και συγκατοίκηση, αφού ξεκινήσαμε να συζούμε σχεδόν αμέσως. Από μικρός έλεγα πως θα ήθελα να παντρευτώ νέος και να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια. Είναι βέβαια άλλο να το λες και άλλο να νιώθεις πως πραγματικά ήρθε η ώρα» εξομολογήθηκε πρόσφατα o Δημήτρης Μακαλιάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello, για το οποίο φωτογραφήθηκαν ως love and married, με την Αντιγόνη Ψυχράμη να συμπληρώνει: «με τον Δημήτρη συζούσαμε πολύ νωρίς οπότε πιστεύω πως ο γάμος δεν θα αλλάξει και πολύ τη ζωή μας. Είναι ο τρόπος για να επισημοποιήσουμε την σχέση μας και να κάνουμε και ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους μας. Οι ισορροπίες θα αλλάξουν όταν κάνουμε παιδί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νύφη το… ΕΚΑΨΕ- Δείτε τι έγινε στο bachelorette party της Αντιγόνης Ψυχράμη

Η Αντιγόνη Ψυχράμη στο ατελιέ νυφικών λίγο πριν τον γάμο της με τον Δημήτρη Μακαλιά!-ΦΩΤΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top