Άσχημα νέα για τον Τομ Κρουζ: Αγνοείται η μητέρα του-Έχουν να την δουν από τον Απρίλιο!

Φοβούνται πως έχει πεθάνει και ο θάνατος της σχετίζεται με την Σαϊεντολογία

Άσχημα νέα για τον Τομ Κρουζ: Αγνοείται η μητέρα του-Έχουν να την δουν από τον Απρίλιο!

​Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το τελευταίο διάστημα την τύχη της μητέρας του Τομ Κρουζ, η οποία αγνοείται από τον περασμένο Απρίλιο!

tom-cruise-mother-mary-lee-mapother.jpg
Όπως αναφέρει το «The National Enquirer», η 78χρονη Μαίρη Λι Σάουθ έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 5 Απριλίου, όταν την είδαν τελευταία φορά στο πασχαλινό brunch του Κέντρου Διασημοτήτων Σαϊεντολογίας.

Τα δημόσια αρχεία, αναφέρουν πως η μητέρα του 53χρονου σταρ, το τελευταίο διάστημα (από τον Νοέμβριο) ζούσε σε γηροκομείο που βρίσκεται στο Belmont Village στο Hollywood Heights, και βρίσκεται 1,5 μόλις χιλιόμετρο από το κτίριο της Σαϊεντολογίας.

tom-cruise-mutter-mary-lee-south-2.jpg
Πριν μετακομίσει στο γηροκομείο, η Μαίρη Λι Σάουθ ζούσε με τον Τομ Κρουζ στην έπαυλη του στο Beverly Hills.

Aυτό που ανησυχεί πάντως όσους την γνωρίζαν, είναι πως η κατοικία της στο Belmont Village είναι άδεια, και η τύχη της από τις 5 Απριλίου αγνοείται, κάτι που κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι έχει πεθάνει ή συμβαίνει κάτι άλλο πολύ σοβαρό,συνδέοντας την εξαφάνιση της με την Σαϊεντολογία.

Προς το παρόν πάντως, δεν υπάρχει κάποιο πιστοποιητικό θανάτου, ούτε στην Καλιφόρνια, ούτε και στην προηγούμενη κατοικία της στη Φλόριντα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top