Τρελό ξεκατίνιασμα στα MTV:Η Νίκι Μινάζ αρπάχτηκε με την Μάιλι Σάιρους και την αποκάλεσε σκύλα

Όταν η πρώτη ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο της, βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει τον λόγο από την παρουσιάστρια της βραδιάς

Τρελό ξεκατίνιασμα στα MTV:Η Νίκι Μινάζ αρπάχτηκε με την Μάιλι Σάιρους και την αποκάλεσε σκύλα

​Ξεκατίνιασμα… από τα λίγα συνέβη κατά την διάρκεια των MTV Video Music Awards.

vma-gif-recap-nicki-minaj-vs-miley-cyrus-3.jpg
Όλα ξεκίνησαν, όταν η Νίκι Μινάζ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του «Καλύτερου Hip Hop Video» για το τραγούδι «Anaconda».

minaj1.0.0.jpg

(Αριστερά η Μάιλι, δεξιά η Νίκι)

spl1113188_002.jpgspl1113115_001.jpg
Επωφελούμενη από την… «ευκαιρία», η 32χρονη ραπερ αφού τελείωσε τον ευχαριστήριο λόγο της, «τα έχωσε» στην παρουσιάστρια της βραδιάς Μάιλι Σάιρους, λέγοντας:

«Και τώρα πίσω σ΄εκείνη τη σκύλα που είχε πολλά να πει για μένα στον Τύπο! Όλα καλά;»

CNuTRHoUwAEd4DJ.jpg
Η 22χρονη Σάιρους που στεκόταν σε… απόσταση ασφαλείας σε άλλη πλατφόρμα της σκηνής, και της απάντησε αμέσως, λέγοντας:

«Είμαστε όλοι στη βιομηχανία της μουσικής, δίνουμε συνεντεύξεις και γνωρίζουμε πως να χειριζόμαστε αυτά τα σκατά! Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!»

Μιλάμε για διάλογο επιπέδου με… επιχειρήματα!

CNuTRK2W8AAWEUF.jpg

Αφορμή για το ξεκατίνιασμα, στάθηκε ένας καυγάς που είχε μέσω Twitter πριν λίγο καιρό, η Νίκι Μινάζ με την Τέιλορ Σουίφτ. Η ράπερ είχε βγει και είχε «καρφώσει» εμμέσως πλην σαφώς την Τέιλορ, λέγοντας πως οι γυναίκες με πολύ αδύνατα σώματα είναι υποψήφιες για τα καλύτερα video. H Σουίφτ που πήρε προσωπικά (και καλά έκανε) αυτή την δήλωση της απάντησε αξιοπρεπώς:

«Δεν έχω κάνει τίποτα άλλο από το να σε αγαπώ και να σε στηρίζω. Είναι άσχημο να φέρνεις γυναίκες αντιμέτωπες μεταξύ τους».

CNuTRToVEAASI91.jpg
Σε συνέντευξη τους στους «New York Times» λίγο καιρό μετά, η Μάιλι Σάιρους όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κόντρα, πήρε το μέρος της Σουίφτ, λέγοντας για την Μινάζ:

«Aυτό που συνέβη ήταν πολύ… Νίκι Μινάζ, γιατί όπως ξέρετε η Νίκι δεν είναι και πολύ ευγενική. Νομίζω ότι πρέπει να μιλάς στους ανθρώπους ανοιχτά και πάντοτε με αγάπη».

spl1113188_010.jpg

Αυτά διάβασε η ράπερ, και της το κρατούσε φυλαγμένο, βρίσκοντας την κατάλληλη στιγμή να της το ανταποδώσει.

Για την ιστορία πάντως, στα βραβεία MTV, οι δυο πρώην «αντίπαλοι» (Μινάζ και Σουίφτ), εμφανίστηκαν μονιασμένες, αγκαλιασμένες, ενώ έκαναν μαζί και ντουέτο on stage.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top