O Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ελλάδα ως «Τζέισον Μπορν» για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας!

«Ξεκινάμε από την Ελλάδα, την γενέτειρα της δημοκρατίας» δήλωσε ο ηθοποιός

O Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ελλάδα ως «Τζέισον Μπορν» για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας!

​Στην Ελλάδα επιστρέφει ο Ματ Ντέιμον ως «Τζέισον Μπορν» για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, δεκατρία ολόκληρα χρόνια μετά την ταινία «Χωρίς Ταυτότητα» (2002) της οποίας το φινάλε διαδραματίστηκε στη Μύκονο, υπό τους ήχους του τραγουδιού του Moby, «Extreme Ways».

Ο 44χρονος ηθοποιός, ετοιμάζεται να υποδυθεί τον ρόλο που ξέρει καλά, αυτόν του αμνησιακού πρώην εκτελεστή της CIA, ο οποίος με το που ανακαλύπτει ποιο ήταν το παρελθόν του, περνά στην αντιπέρα όχθη, τα βάζει με τους εργοδότες του και φέρνει τα πάνω-κάτω στα σχέδια τους.

spl849649_010.jpg
Μετά το «Χωρίς Ταυτότητα» (2002), την ταινία «Στη Σκιά των Κατασκόπων» (2004), το «Τελεσίγραφο του Μπορν» (2007), και την χλιαρή ταινία «Η Κληρονομιά του Μπορν» (2012 με πρωταγωνιστή τον Τζέρεμι Ρένερ), το franchise του Μπορν πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει, [με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ματ Ντέιμον και τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθεσίας Πολ Γκρίνγκρας («Πτήση 93»), που είναι και ο λόγος επιτυχίας για τις δυο καλύτερες ταινίες της σειράς το «Στη Σκιά των Κατασκόπων» (2004) και «Το Τελεσίγραφο του Μπορν» (2007)], τα γυρίσματα της ταινίας «The Bourne Supremacy».

spl940088_003.jpg

Μιλώντας στ�� Buzz Feed, ο Ματ Ντέιμον δήλωσε για την νέα του ταινία:

«Χωρίς να θέλω να πω πάρα πολλά, ο Μπορν θα βρεθεί μέσα στην Ευρώπη της λιτότητας, σε έναν μετά-Σνόουντεν κόσμο. Όλα έχουν αλλάξει. Υπάρχει μια διαφορετική συζήτηση γύρω από την κατασκοπεία, τις πολιτικές ελευθερίες και τη φύση της δημοκρατίας. Θα ξεκινήσουμε από την Ελλάδα, στη γενέτειρα της δημοκρατίας και θα καταλήξουμε στο Λας Βέγκας, την πιο τραγελαφική της ενσάρκωση»!

spl1096898_001.jpg
Λίγα είναι γνωστά για την πλοκή της νέας ταινίας, παρόλο που έχει επιβεβαιωθεί ότι δεν θα υπάρξει αλληλοεπικάλυψη των ιστοριών του Μπορν και του Άαρον Κρος (Τζέρεμι Ρένερ). Μαζί με τον Ντέιμον, η ανερχόμενη Αλίσια Βικάντερ θα αναλάβει τον κεντρικό γυναικείο χαρακτήρα, η Τζούλια Στάιλς θα επαναλάβει το ρόλο της πρώην πράκτορα της CIA Νίκι Πάρσονς και ο βραβευμένος με Όσκαρ Τόμι Λι Τζόουνς θα υποδυθεί ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA.

Να σημειώσουμε τέλος, πως ο ηθοποιός έχει ταχτεί ανοιχτά υπέρ του κόμματος των Δημοκρατικών, και το νέο του φιλμ που θα βγει στις αίθουσες στις 29 Ιουλίου του 2016, έχει να πει… πολλά, παρουσιάζοντας μας το αντίθετο του… «συστημικού» Τζέιμς Μποντ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top