Τα πάρτι της Μυκόνου γράφουν… ιστορία: Τουρτοπόλεμος, ντους από σαμπάνιες και το κέφι στα ύψη

Επώνυμοι καλεσμένοι αναστατώνουν το νησί- H φάση είναι yolo

Τα πάρτι της Μυκόνου γράφουν… ιστορία: Τουρτοπόλεμος, ντους από σαμπάνιες και το κέφι στα ύψη

​Μπορεί η ελληνική οικονομία να έχει πάρει την κάτω βόλτα… με την ανεργία να είναι στα ύψη και τα capital controls να δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών, στη Μύκονο όμως η φάση είναι… yolo!

Το σλόγκαν που επικρατεί και χαρακτηρίζει κιόλας το νησί των Ανέμων είναι το «όσα περισσότερα ξοδέψεις τόσο πιο πολύ θα διασκεδάσεις» και η αλήθεια είναι ότι η Μύκονος ξέρει από πάρτυ!

ejv.jpg
Εκεί τα όσα συμβαίνουν δεν έχουν προηγούμενο… Ενδεικτικό παράδειγμα το ξέφρενο πάρτυ στο «Cavo Paradiso» με καλεσμένο τον «πανάκριβο» Dj Στιβ Αόκι, ο οποίος ακούγεται ότι για να παίξει έξι ώρες πήρε… 100.000 ευρώ!

Εκεί, ο «μάγος» της ηλεκτρονικής μουσικής κατάφερε να κάνει πάρα πολύ κόσμο να ξοδέψει χιλιάδες ευρώ σε ποτά αλλά και να ξεδώσει σε έναν τουρτοπόλεμο άνευ προηγουμένου!

Ένας συνεργάτης του έκανε την αρχή πετώντας μια τούρτα στο κοινό… Μέσα σε λίγα λεπτά βγήκαν από τα ψυγεία του μαγαζιού δεκάδες τούρτες, οι οποίες μοιράστηκαν για να πεταχτούν και να επικρατήσει ο κακός χαμός!

e.jpg
Το πάρτι τελείωσε στις εφτά το πρωί με τους περισσότερους να τρώνε την τούρτα που είχαν πάνω τους, μετά από αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ.

Από την άλλη οι αδελφοί Dsquared προτίμησαν να αφήσουν τα γλυκά… και να πιάσουν την σαμπάνια! Για ακόμη μια φορά ο Ντιν και ο Νταν βρέθηκαν στη Μύκονο που τόσο πολύ αγαπούν για τις διακοπές τους!

11944849_10207672858762187_1744116321_n.jpg
Και επειδή η ζωή είναι μικρή… αποφάσισαν να ξεδώσουν οργανώνοντας ένα ξέφρενο πάρτι! Ένα φορτηγάκι βγήκε στους δρόμους του νησιού καλώντας επισκέπτες και ντόπιους από τις ντουντούκες στο πάρτι!

Οι καλεσμένοι των δύο αδελφών δεν ξεπερνούσαν τα 20 άτομα με τους περισσότερους να είναι επώνυμα μοντέλα! Η μεγάλη ημέρα έφθασε… Αρχικά απόλαυσαν το γεύμα τους στο Nammos με την συνέχεια να είναι ανατρεπτική!

trju.jpg
Οι ξαπλώστρες του μαγαζιού ενώθηκαν σχηματίζοντας… μια πασαρέλα! Μοντέλα ανέβηκαν και παρουσίασαν την επόμενη κολεξιόν των Dsquared! Την ίδια στιγμή ξε��ίνησε το ντους σαμπάνιας!

Καλλίγραμμοι άντρες και εντυπωσιακές γυναίκες έγιναν μούσκεμα με πανάκριβες σαμπάνιες, χωρίς να αφήνουν ανεκμετάλλευτη ούτε μισή μπουρμπουλήθρα! Οι καλεσμένοι ζητωκραύγαζαν και χειροκροτούσαν σε ένα πάρτυ που έκανε το νησί να παραμιλάει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top