Ρεπορτάζ star.gr: παντρεύτηκε κρυφά Έλληνας τραγουδιστής!

Γάμος με celebrity καλεσμένους στη γενέτειρα της νύφης

Ρεπορτάζ star.gr: παντρεύτηκε κρυφά Έλληνας τραγουδιστής!

Χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, μετά από έξι χρόνια σχέσης! Το star.gr έψαξε και σου αποκαλύπτει λεπτομέρειες!

Ο γάμος έγινε την περασμένη Πέμπτη, στα Λεχαινά, καθώς ο Ζάννης των Knock Out και η αγαπημένη του Μαρία, που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επέλεξαν τη γενέτειρά της για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Ο τραγουδιστής των Knock Out -που είναι ευρέως γνωστοί από τις επιτυχημένες συνεργασίες τους με τον Τσαλίκη, την Πάολα, τον Γονίδη, τον Παντελίδη, τον Σχοινά και άλλους καλλιτέχνες- ντύθηκε γαμπρός με τη βοήθεια των φίλων του.

φωτογραφίαζαννη.jpg

Μετά το Μυστήριο ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι σε κτήμα της περιοχής, όπου οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους διασκέδασαν μέχρι πρωίας με καλό φαγητό, κρασί, πολύ τραγούδι και χορό!

Μάλιστα, μεταξύ των καλεσμένων ήταν και πολλοί διάσημοι φίλοι του ζευγαριού, όπως οι Βαλεντίνο, Σάσα Μπάστα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Χάρης Κωστόπουλος, Κυριάκος Κυανός, Χριστόδουλος Σιγανός, Δημήτρης Καραδήμος, Τζωρτζίνα Νικάκη και Χριστίνα Μηλιού.


Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top