ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τρία χρόνια μετά: η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ από το γάμο γνωστών ηθοποιών!

Στη δημοσιότητα με αφορμή… γενέθλια

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τρία χρόνια μετά: η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ από το γάμο γνωστών ηθοποιών!

​Τρία χρόνια χρειάστηκαν για να δούμε την πρώτη φωτογραφία πασίγνωστης ηθοποιού με το νυφικό, καθώς η ίδια και ο σύζυγός της κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φλας και… με το παραπάνω!

Η φωτογραφία ήρθε στο φως με αφορμή τα 28α γενέθλια της Μπλέικ Λάιβλι, καθώς το «Martha Stewart's Weddings», που προτιμούν πολλοί από τους rich & famous για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram στιγμιότυπο από το γάμο της με τον Ράιαν Ρέινολντς.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2012, κάτω από άκρα μυστικότητα, σε θέρετρο της Νότιας Καλορίνα των ΗΠΑ, παρουσία 60 καλεσμένων. Φωτογραφίες δεν κυκλοφόρησαν ποτέ, ούτε οι δύο ηθοποιοί πούλησαν το άλμπουμ του γάμου τους σε κάποιο περιοδικό, όπως άλλοι celebrities.

Λίγες μέρες πριν η Μπλέικ και ο Ράιαν γιορτάσουν την τρίτη επέτειο του γάμου τους και ενώ, απ�� τον περασμένο Δεκέμβρη, είναι γονείς ενός κοριτσιού, δημοσιεύεται η τρυφερή γαμήλια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε το ζευγάρι χέρι - χέρι, με τη βέρα στο δάχτυλο του ηθοποιού σε πρώτο πλάνο και μία «ιδέα» από το νυφικό, το οποίο έφερε την υπογραφή του οίκου Marchesa και είχε εφαρμοστό μπούστο, κρυστάλλινες χάντρες στους ώμους και διακόσμηση με χρυσή δαντέλα.

Untitled_ca1e3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top