Μάνος Ιωάννου για τις 4.000 γυναίκες του Σπαλιάρα: «Μπράβο στο Γιάννη.Εγώ δεν τις μέτρησα ποτέ»

Τι λέει για την Βαλέρια Χοψονίδου και τη Ναταλία Γερμανού/ πρώτη ανάρτηση: 26-08-2015, 23:50

Μάνος Ιωάννου για τις 4.000 γυναίκες του Σπαλιάρα: «Μπράβο στο Γιάννη.Εγώ δεν τις μέτρησα ποτέ»

​Μπορεί σε πρόσφατη συνέντευξη του o Μάνος Ιωάννου να δήλωσε ορθά - κοφτά πως με την Βαλέρια Χοψονίδου είναι μαζί «κι ας κυκλοφορούν φήμες που μας θέλουν χώρια. Φαγώθηκαν να μας χωρίσουν, αλλά εμείς δεν θα τους κάνουμε την χάρη», αλλά σε νέα του συνέντευξη για λογαριασμό του «ΟΚ!» αυτή τη φορά, ο ηθοποιός το έπαιζε… ανήξερος!

Όταν ρωτήθηκε για την σχέση του με την Βαλέρια και τις κοινές τους φώτο στο Instagram, απάντησε:

«Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Στα social media μπορώ να ανεβάζω φωτογραφίες με τον οποιονδήποτε. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Είναι ο προσωπικός μου λογαριασμός και δεν έχω να κριθώ για κάτι. Μπορώ να κάνω ο,τι θέλω! Δεν θα ήθελα να πω τίποτα παραπάνω. Έχω αποφασίσει να μην ξαναμιλήσω για την προσωπική μου ζωή γιατί δεν θέλω να δίνω τροφή για σχόλια».

(Με την Βαλέρια Χοψονίδου στις καλοκαιρινές τους διακοπές)

290615092405_5269.jpg
Και μπορεί με την Βαλέρια να είναι μαζί (και σε αυτή την συνέντευξη να μην το παραδέχεται), αποκαλύπτει όμως πως συνεχίζει να έχει επαφές με την πρώην του, Ναταλία Γερμανού:

«Με την Ναταλία μιλάμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα» δήλωσε, ενώ παραδέχτηκε πως της τηλεφώνησε για να της πει καλή επιτυχία στην νέα της εκπομπή.

Όσο για το τι κρατά από την σχέση του με την παρουσιάστρια;

«Η Ναταλία έχει πολύ καλή ψυχή. Αυτό που πιστεύω για τη Ναταλία (επειδή είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος που τα καταφέρνει με ο,τι ασχολείται, που μπορεί να γράψει τραγουδάρες, βιβλία, να παρουσιάσει τηλεοπτικές εκπομπές), είναι ότι αν επικεντρωνόταν σε κάτι από όλα αυτά που κάνει, θα ήταν ακόμα καλύτερη».

3068_MANOS_IOANOY_NATALIA_GERMANOY_21112014.jpg
Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα που είπε ότι έχει «πάει» με 4.000 γυναίκες, ο Μάνος Ιωάννου λέει:

«Μπράβο στον Γιάννη! Εγώ δεν τις έχω μετρήσει ποτέ».

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει απατήσει σύντροφο του, απαντά:

«Είχε τύχει να το κάνω και το παραδέχτηκα όταν η σχέση μας περνούσε κρίση. Είναι κάτι που έχω μετανιώσει και δεν θα ήθελα να ξανακάνω. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι δεν είναι ωραίο να κάνεις αυτά που δεν σου αρέσει να σου κάνουν».

Όσο για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει όταν ήταν ερωτευμένος;

«Έχω κλάψει μπροστά της. Δεν είναι κάτι που συνηθίζω, γι΄αυτό και μέτρησε πολύ σ΄εκείνη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top