Αναμένεται να σαρώσει τα Όσκαρ η «Γέφυρα των Κατασκόπων»-ΔΕΙΤΕ trailer

Τομ Χανκς και Πίτερ Σπίλμπεργκ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια ταινία που αφηγείται την διάσημη ιστορία κατασκοπίας του «Ψυχρού Πολέμου»

Αναμένεται να σαρώσει τα Όσκαρ η «Γέφυρα των Κατασκόπων»-ΔΕΙΤΕ trailer

​Ολοταχώς για Όσκαρ πάει η νέα του Στίβεν Σπίλμπεργκ με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς.

Τίτλος της, η «Γέφυρα των Κατασκόπων» («Bridge of Spies»), που κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου και αφηγείται την ιστορία της γέφυρας Γκλιένικε, μεταξύ 1957-1960, στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου.

bridge-of-spies-movie.jpg
Η «Γέφυρα των Κατασκόπων», συνέδεε το Δυτικό Βερολίνο με το κέντρο του Ανατολικού και ήταν σημείο ανταλλαγής κρατουμένων μεταξύ των αμερικανικών και σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών.

maxresdefault.jpg
Πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, με τον Τομ Χανκς σε πρωταγωνιστικό ρόλο, να υποδύεται τον δικηγόρο Τζέιμς Ντόνοβαν, στον οποίο η CIA ανέθεσε την πρώτη τέτοιου είδους ανταλλαγή, που είχε να κάνει με την διαπραγμάτευση παράδοσης του πιλότου Φράνσις Γκάρι Πάουερς, του οποίου η Σοβιετική Ενωση κατέρριψε το αεροπλάνο του ως αντίποινα για τη σύλληψη ρώσου κατασκόπου από την αμερικανική κυβέρνηση.

Tom-Hanks-and-Steven-Spielberg-filming-Bridge-of-Spies.jpg
Με «καυτό» σενάριο και ενδιαφέρον καστ (Μαρκ Ράιλανς, Σκοτ Σέπαρν��, Εϊμι Ράιαν, Αλαν Αλντα και Σεμπάστιαν Κοχ) η ταινία αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις, αποτελώντας το reunion του Τομ Χανκς και του Στίβεν Σπίλμπεργκ μια δεκαετία μετά το «The Terminal».

Μέρος των γυρισμάτων έγιναν στην ελληνική συνοικία Αστόρια στη Νέα Υόρκη, ενώ στα γυρίσματα του Βερολίνου, τον περασμένο Μάρτιο, το σετ είχε και μία έκπληξη: Χανκς και Σπίλμπεργκ υποδέχτηκαν στη γέφυρα την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top