Ένα βήμα πριν το γάμο Ελένη Φουρέιρα - Σπυράγγελος Λυκούδης!

Γνώρισε την τραγουδίστρια στους δικούς του ο εφοπλιστής

Ένα βήμα πριν το γάμο Ελένη Φουρέιρα - Σπυράγγελος Λυκούδης!

Μία «ανάσα» φαίνεται πως χωρίζει την Ελένη Φουρέιρα και τον Σπυράγγελο Λυκούδη από το γάμο, καθώς η τραγουδίστρια γνώρισε την οικογένεια του εφοπλιστή!

Το ζευγάρι, που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, μένει κάτω από την ίδια στέγη, συνεχίζει να ζει τον έρωτά του και είναι ιδιαίτερα διαχυτικό στις δημόσιες εμφανίσεις του, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

image (1).jpg
(Σε παραλία της Κεφαλονιάς με τον ανιψιό και βαφτισιμιό της, Γιώργο)

«Το γεγονός ότι η οικογένεια του γοητευτικού εφοπλιστή αυτό το καλοκαίρι αγκάλιασε την καλλονή του πενταγράμμου σαν ένα ακόμα μέλος της, ενισχύει τις πληροφορίες ότι ο γάμος δεν αργεί», δηλώνει, στο περιοδικό «Ηello», άνθρωπος από το περιβάλλον τους, συμπληρώνοντας: «δε βιάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, όμως, το έχουν συζητήσει από τότε που πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν»!

Τις επόμενες ημέρες, η Ελένη θα εγκαταλείψει την ιδιαίτερη πατρίδα του Σπυράγγελου, την Κεφαλονιά, όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της και θα επιστρέψει στην Αθήνα. Eξάλλου,όπως έχει ήδη γράψει το star.gr σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βαγγέλη Θεοδώρου, η σέξι τραγουδίστρια συζητά για εμφανίσεις μαζί με την Πάολα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top