Η Ιρίνα Σάικ μας έδειξε τα… απόκρυφα της μέσω Instagram! Η ολόγυμνη φώτο που προκ��λεσε πανικό

ΔΕΙΤΕ το άκρως ακατάλληλο στιγμιότυπο της Ρωσίδας καλλονής που «έσπασε» το Ίντερνετ

Η Ιρίνα Σάικ μας έδειξε τα… απόκρυφα της μέσω Instagram! Η ολόγυμνη φώτο που προκάλεσε πανικό

​Δυο φωτογραφίες της Ιρίνα Σάικ (που ουσιαστικά αν τις κολλήσεις την μια δίπλα στην άλλη είναι μια ενιαία φώτο), «έσπασαν» σήμερα το Ίντερνετ, και κάνοντας κλικ θα καταλάβετε το γιατί.

Όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η 29χρονη Ρωσίδα καλλονή με τους χιλιάδες followers της στο Ιnstagram, ποζάρει στον φακό του Τζέιμς Χιούστον, χωρίς να φορά απολύτως τίποτα.

Στην μια φώτο, βλέπουμε το πάνω μέρος του σώματος της, με την Ιρίνα να είναι ξαπλωμένη και να κρατά με τα χέρια της το στήθος της.

irina1 (1).jpg


Στην άλλη φώτο που ουσιαστικά είναι συνέχεια της πρώτης, βλέπουμε το… κάτω μέρος της Ιρίνα, με τα απόκρυφα της φάτσα φόρα, καλυμμένα μόνο από μια δέσμη σκούρου φωτός την οποία έχει επιμελώς ρίξει στο εν λόγω σημείο ο φωτογράφος για ευνόητους λόγους.

irina2.jpg


Μετά απ΄αυτό μάλλον τα είδαμε όλα!

irina xxx.jpgirinaaa.jpg
Όσο για το ποιος χαίρεται αυτό το κορμί; Δεν είναι άλλος από τον Μπράντλεϊ Κούπερ με τον οποίο η Ιρίνα (όπως έχει ήδη γράψει το star.gr), το γλεντά αυτές τις ημέρες στο Κάπρι της Ιταλίας, με τα φιλιά και τα τρυφερά ενσταντανέ στο ερωτευμένο ζεύγος να περισσεύουν.
240815222614_4565.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top