Η 16χρονη καλλονή κόρη του Τζόνι Ντέπ είναι bisexual και το δηλώνει!

Πόζαρε για τις ανάγκες gay περιοδικού ενώ φήμες την θέλουν ζευγάρι με την πρώην της Μάιλι Σάιρους!

Η 16χρονη καλλονή κόρη του Τζόνι Ντέπ είναι bisexual και το δηλώνει!

​Για τις ανάγκες του περιοδικού ID (που απευθύνεται στην gay κοινότητα) πόζαρε η Λιλι Ρόουζ Ντεπ.

Η 16χρονη κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, στήθηκε στον φακό του καλού της φίλου και φωτογράφου iO Tillet Wright, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στο να φωτογραφίζει πρόσωπα σε όλες τις ΗΠΑ για λογαριασμό του project «Self Evident Truths».

λρ1.jpg
Στόχος του φωτογράφου είναι να στηρίξει με αυτόν τον τρόπο τα άτομα που ανήκουν ή αισθάνονται ότι ανήκουν στην κοινότητα LGBTQA (λεσβίες, gay, bisexual, τραβεστί) αλλά και όσων στηρίζουν τα άτομα αυτά.

λρ2.jpg
Και μπορεί η Λίλι Ρόουζ να μην βγήκε και να δήλωσε η ίδια πως «είμαι bisexual», αλλά ο Io Tillet μέσω του Instagram του, ανέβασε μια κοινή τους φώτο, την οποία συνόδευσε με το εξής σχόλιο:

spl600010_002.jpg
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την Lily Rose Depp. Αποφάσισε ότι ήθελε να συμμετέχει στο @selfevidentproject γιατί ξέρει ποια είναι και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος! Την καλωσορίζω στην οικογένεια μας. Είναι ένα μικροσκοπικό στολίδι και ένας καλός άνθρωπος».

spl1014769_010.jpg
Ο Tillet μέχρι σήμερα έχει αποτυπώσει με τον φακό του πάνω από 10.000 άτομα bisexual από την τεράστια κοινότητα LGBT. Ο ίδιος δηλώνει ότι τους κάνει να αποδέχονται την ιδιαιτερότητά τους. Η 9.958η συμμετέχουσα είναι η Lily-Rose, η διάσημη κόρη του Τζόνι Ντεπ.

spl1051747_001.jpg
Στον φακό του είχε ποζάρει επίσης στο παρελθόν και η 29χρονη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ (και μητριά της Λίλι Ρόουζ), Άμπερ Χέρντ, η οποία έχει δηλώσει πολλάκις πως είναι bisexual!

spl1055062_001.jpg

Να αναφέρουμε τέλος, πως οι φήμες για τον σεξουαλικό προσανατολισμό της 16χρονης κόρης του Τζόνι Ντεπ, πήραν φωτιά, όταν η σύντροφος της Μάιλι Σάιρους, Στέλλα Μάξγουελ, ανέβασε στο Instagram της μια φώτο με την 16χρονη Λίλι Ρόουζ, στην οποία φαίνονται κάτι… παραπάνω από φίλες, κάνοντας πολλούς να αναρωυηθούν παράλληλα, αν χώρισε με την Μάιλι Σάιρους.
stella maxwell.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top