Έγινε μπαμπάς Έλληνας ηθοποιός - δείτε την πρώτη φώτο του μωρού!

Αγοράκι γέννησε η σύζυγός του/ πρώτη ανάρτηση: 12:58

Έγινε μπαμπάς Έλληνας ηθοποιός - δείτε την πρώτη φώτο του μωρού!

Πρώτη φορά γονείς, μετά από περίπου δύο χρόνια γάμου, έγιναν ο ηθοποιός και βουλευτής του «Ποταμιού» Νίκος Ορφανός και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Παφίλη, το πρωί της Τρίτης!

Ο μπέμπης ήρθε στον κόσμο σε δημόσιο μαιευτήριο, με βάρος 3.320, ενώ μωρό και μαμά χαίρουν άκρας υγείας. Μάλιστα, ο Νίκος Ορφανός έκανε γνωστό τον ερχομό του πελαργού, δημοσιεύοντας στη σελίδα του στο Facebook την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, υπό την λεζάντα «ο διάδοχός μας έφτασε σήμερα το πρωί, υγιής και σχιστομάτης. Είμαστε πανευτυχείς και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά μας! Αγάπη για όλους! Να θυμάστε πάντα τα ανεκτίμητα της ζωής!».

ddd (1).jpg

«Είναι οι μοναδικοί 9 μήνες που θα κουβαλώ συνέχεια μαζί μου το μωρό μου. Είμαστε ένα μέχρι τη στιγμή που θα βγει στον κόσμο και απο εκεί και πέρα, απλά θα στέκομαι δίπλα του, από πίσω να τον βλέπω και να είμαι εκεί, όταν αυτός θα το ζητά. Και πραγματικά απολαμβάνω αυτές τις στιγμές της ηρεμίας που μου χαρίζει. Έχει το πάνω χέρι αυτός ο άντρας στη ζωή μου. Ότι θέλει αυτός γίνεται… και από τόσο νωρίς!», έγραψε, στις αρχές του μήνα, στο προσωπικό της blog, antoulasstories, η Αντιγόνη.

0118_NIKOS_ORFANOS_ANTIGONI_PAFILI_1322015 (1024x533).jpg

Προ ημερών, δε, ο ηθοποιός - βουλευτής αποκάλυψε στα social media και μία λεπτομέρεια από το δωμάτιο που ετοίμασαν για το γιο τους, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τον γνωστό σκύλο Σνούπι σε ρόλο πιλότου!

orfanosdomatio.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top