H Μπρέντα του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» εξομολογείται: «ναι, έχω καρκίνο»!

Οι δηλώσεις της για ��ην ασθένεια και το μήνυμα στον κόσμο

H Μπρέντα του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» εξομολογείται: «ναι, έχω καρκίνο»!

​Με μία λιτή δήλωση επιβεβαίωσε ότι πάσχει από καρκίνο η Σάνεν Ντόχερι, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή ως η Μπρέντα του «Χτυποκάρδια Στο Μπέβερλι Χιλς» και ξεχώρισε στο ρόλο της Πρου στις «Μάγισσες» που πρόβαλε στη χώρα μας το Star!

«Ναι, έχω καρκίνο στο στήθος και υποβάλλομαι σε θεραπεία», αναφέρει, με δήλωσή της στο περιοδικό «People», η 44χρονη ηθοποιός και συνεχίζει: «συνεχίζω να τρέφομαι σωστά, να γυμνάζομαι και να σκέφτομαι θετικά για τη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους γιατρούς για την υποστήριξή τους και, φυσικά, στους θαυμαστές μου που στέκονται στο πλευρό μου».

spl1088178_002 (1024x687).jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το πρόβλημα υγείας της Ντόχερτι ήρθε στο φως μέσα από τα νομικά έγγραφα τα οποία κατέθεσε, στο πλαίσιο αγωγής κατά της ασφαλιστικής της εταιρείας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα εν λόγω έγγραφα, η τηλεοπτική πρωταγωνίστρια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο που μας πέρασε, ενώ ιδιαίτερα λυπηρό είναι το πώς, αν είχε επισκεφθεί έγκαιρα τον γιατρό της, θα είχε σταματήσει η μετάσταση και θα είχαν αποκλειστεί η μαστεκτομή και οι χημειοθεραπείες, στις οποίες είναι πολύ πιθανό να υποβληθεί πλέον.

Μόλις τα νέα έγιναν ευρέως γνωστά, οι θαυμαστές της Σάνεν την «πλημμύρισαν» με μηνύματα αγάπης στα social media και εκείνη, μέσω του Twitter της, απάντησε «απλά θέλω να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλους»!

800_e0eedbe4-5eaf-4a18-8a39-b8a858ad8256.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top