Πως αντέδρασε η Ματθίλδη Μαγγίρα όταν είπαν την κόρη της «μαύρη»

«Με ρώτησε τι μαγείρεψα και του είπα αρχ… καπαμά» δήλωσε η ηθοποιός

Πως αντέδρασε η Ματθίλδη Μαγγίρα όταν είπαν την κόρη της «μαύρη»

​Το πώς αντέδρασε όταν η μονάκριβη κόρης δέχτηκε bulling στο σχολείο εξαιτίας του χρώματός της, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ματθίλδη Μαγγίρα!

«Όταν μία μέρα γύρισε και μου είπε πως την φώναξαν “μαύρη” της απάντησα “καταρχάς αυτός που σου το είπε δεν βλέπει καλά γιατί ακόμα και οι άνθρωποι που κατάγονται από την Νότιο Αφρική και τους φωνάζουν μαύρους, είναι σοκολατί. Τους ανθρώπους δεν τους ξεχωρίζουμε από την φυλή τους, αλλά από την ψυχή τους. Για μένα είναι απαίδευτος και ακαλλιέργητος όποιος σκέφτεται ρατσιστικά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

κορη (619x506).jpg

(η Ματθίλδη Μαγγίρα με την 12χρονη κόρη της Λήδα)


Όχι μόνο η κόρη της, αλλά και η ίδια είχε δεχτεί bulling στο σχολείο, όμως δεν ήταν άνθρωπος που κράταγε το στόμα του κλειστό, αλλά απαντούσε: «Και εγώ έχω υποστεί bulling στο δημοτικό λόγω του ονόματός μου .Ήταν ένα μεγαλύτερο παιδί από εμένα που είχε μείνει στην ίδια τάξη κα�� με κορόιδευε. Κάθε πρωί που μ’ έβλεπε μου έλεγε “μάγειρα τι μαγείρεψες σήμερα” ε μία, δύο τρεις, την τέταρτη του απάντησα “αρχ… καπαμά. Ε δεν με ξαναενόχλησε» ανέφερε η Ματθίλδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top