Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει δουλέψει σε νεκροταφείο

«Η πραγματική ιστορία μου είναι πολύ κλισέ»

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει δουλέψει σε νεκροταφείο
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε για τις δύσκολες δουλειές που είχε κάνει πριν γίνει ηθοποιός.

«Είμαι 25 χρόνια ηθοποιός. Καμιά φορά τα 25 χρόνια σε οδηγούν σε ευκολίες, σε κάνουν να βασίζεσαι σε κολπάκια σου και να μην τα δίνεις κάθε βράδυ όλα στη σκηνή. Στο Θέατρο «Αθηνά» κάθε βράδυ έχουμε ένα προσωπικό στοίχημα: να είμαστε εξαιρετικοί. Η πραγματική ιστορία μου είναι πολύ κλισέ, ξεκίνησα φτωχός καλλιτέχνης που ζούσα σε μία σοφίτα. Νομίζω ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί έτσι ξεκίνησαν. Οι γονείς μου αντέδρασαν για την απόφαση μου να γίνω ηθοποιός, όπως θα αντιδράσουν όλοι οι γονείς αν τους πει κάτι τέτοιο το παιδί τους, με πραγματική αγωνία και αμφιβολία όπως οι δικοί μου», δήλωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει δουλέψει σε νεκροταφείο, αλλά και το ότι έχει ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά.

«Η πιο δύσκολη δουλειά που είχα κάνει είναι όταν είχα δουλέψει σε ένα εργοστάσιο με υαλοβάμβακα, το «ΜΟΝΥΑΛ». Έχω ένσημα βαρέα ανθυγιεινά, ήμουν πολύ μικρός τότε.Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο και ήταν η πιο σκληρή δουλειά που έχω κάνει. Τότε κατάλαβα ότι η εργασία έχει πολύ βάσανο, ψυχικό και σωματικό. Έχω κάνει πολλές δουλειές. Έχω δουλέψει σερβιτόρος... Γεννήθηκα στην περιοχή του Ζωγράφου, που ήταν κοντά στο νεκροταφείο, και ως παιδιά κάναμε διάφορες δουλειές στο νεκροταφείο, έχω δουλέψει κι εκεί», πρόσθεσε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top