«Καρφί» στον Πάριο: «δεν μπορεί να είναι πια ο μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής»

Ξανά στο προσκήνιο μία κόντρα από το παρελθόν

​Για ακόμα μία φορά «τα έβαλε» με τον Γιάννη Πάριο ο Βαλάντης, ο οποίος στο παρελθόν προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όταν υποστήριξε ότι καλλιτέχνες που έχουν περάσει τα 50 πρέπει να αποσυρθούν, αναφέροντας ονομαστικά τον Γιάννη Πάριο, τη Δήμητρα Γαλάνη και τη Χαρούλα Αλεξίου.

«Ο Πάριος είναι ένας καλλιτέχνης που θαύμα��α απεριόριστα Ήταν ο μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής», λέει, στο περιοδικό «Ok!», ο Βαλάντης και, όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά γιατί χρησιμοποιεί αόριστο, συνεχίζει: «δεν μπορεί να είναι πια ο μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής λόγω της βιολογικής φθοράς Κι αυτό είναι κάτι που ισχύει για όλους μας. Όλοι από μία ηλικία και μετά, δεν μπορούμε να είμαστε όπως ήμασταν νέοι»!

Από τα «καρφιά» για την ηλικία δεν γλίτωσε ούτε ο Στέλιος Ρόκκος, ωστόσο, ο ��αλάντης φρόντισε στην περίπτωσή του να… χρυσώσει το χάπι. Όταν τον ρωτούν πότε σκοπεύει να αποσυρθεί, απαντά: «επιμένω ότι μετά τα 50 δεν θα ήθελα να τραγουδάω, θεωρώ ότι βιολογικά μέχρι εκεί με παίρνει. Βέβαια, υπάρχουν και καλλιτέχνες που έχουν περάσει τα 50, όπως ο Στέλιος Ρόκκος, που και εμφανισιακά και φωνητικά παραμένει πολύ καλός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top