ΣΑΛΟΣ στο διαδίκτυο:H φωτογραφία της Κέιτ με την Νταϊάνα που δίχασε τους χρήστες του Facebook

Κάποιοι την χαρακτηρίζουν ωραία και άλλοι πάλι ανατριχιαστική

ΣΑΛΟΣ στο διαδίκτυο:H φωτογραφία της Κέιτ με την Νταϊάνα που δίχασε τους χρήστες του Facebook

«Φωτιά» έχει βάλει στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που πριν από λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει την Κέιτ Μίντλετον με την Νταϊάνα στην βάπτιση της Σάρλοτ.


ντ1.jpg

Η εν λόγω φωτογραφία έχει γίνει viral, αφού έχει 267.157 shares, 31.331 likes και 2.539 σχόλια. Βέβαια, οι παραπάνω αριθμοί συνεχώς αυξάνονται.

Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για photoshop, καθώς είναι μία φωτογραφία του 1997 της αδικοχαμένης πριγκίπισσας με την Μητέρα Τερέζα, η οποία προστέθηκε με δεξιοτεχνικό τρόπο δίπλα στην μικρή Σάρλοτ.
ντ2.jpg

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ από τότε που «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του (Αύγουστος 1997) φροντίζει να κρατά ζωντανή την μνήμη της, γι’ αυτό επέλεξε το μεσαίο όνομα της κόρης του να είναι Νταϊάνα, ενώ βάφτισε την μικρούλα στην εκκλησία, όπου είχε βαπτιστεί η μητέρα του, το 1961.

ντ3.jpg

Η Μαίρη Κόνκι από το Μιλγουόκι, ήταν η πρώτη που την κοινοποίησε με τη λεζάντα «τι ωραία δουλειά στο photoshop... ας την κάνουμε viral».

Μπορεί τo όνομα του ανθρώπου που έκανε το photoshop να μην έχει γίνει γνωστό, αλλά κατάφερε να διχάσει το διαδίκτυο.
ντ4.jpg

Κάποιοι το χαρακτηρίζουν ωραίο λέγοντας: «Πόσο εύχομαι να ήταν πραγματικό», «υπέροχο συναίσθημα. Μου λείπει η πριγκίπισσά μας», και άλλοι πάλι ανατριχιαστικό γράφοντας: «αυτό μου προκαλεί ανατριχίλα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top