ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ο σύντροφος της Μπόμπι Κριστίνα μιλά για το θάνατό της για τον οποίο κατηγορείται!

Το μήνυμά του στο Twitter λίγο αφότου «έφυγε» η 22χρονη

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ο σύντροφος της Μπόμπι Κριστίνα μιλά για το θάνατό της για τον οποίο κατηγορείται!

Περίπου είκοσι μέρες αφότου «έφυγε» η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, που ήταν σε κώμα επί έξι μήνες, έσπασε τη σιωπή του ο σύντροφός της, Νικ Γκόρντον, ο οποίος κατηγορείται για το θάνατό της!

«Κοιτάζω τις φωτογραφίες μας και μερικές φορές χαμογελάω και άλλες κλαίω. Είμαι ευλογημένος που ήσουν στη ζωή μου. Μου λείπεις πολύ Μπόμπι. Σε αγαπούσα και θα σε αγαπώ για πάντα…», έγραψε ο Νικ στο Twitter.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η 22χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στις 26 Ιουλίου, ενώ βρισκόταν σε κώμα από τον Ιανουάριο, οπότε και είχε βρεθεί στο μπάνιο του σπιτιού της με μελανιές στο πρόσωπο και το σώμα της, πρησμένα χείλη και ένα σπασμένο δόντι.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για την μυστηριώδη υπόθεση, με τον 25χρονο σύντροφό της να θεωρείται βασικός ύποπτος. Μάλιστα, η οικογένεια της Μπόμπι Κριστίνα έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον του και τον κατηγορεί πως, μετά από καβγά που είχαν, της έδωσε ένα θανατηφόρο κοκτέιλ χαπιών και κατόπιν της έβαλε το κεφάλι μέσα σε μια μπανιέρα με κρύο νερό ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις της.

Ο Γκόρντον, πάντως, στον οποίο η οικογένεια απαγόρευσε να επισκεφθεί την 22χρονη στο νοσοκομείο αλλά και να παραστεί στην κηδεία της, αρνείται τα πάντα, και, μέσω του δικηγόρου του, κάνει λόγο για συκοφαντίες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top