ΣΟΚ:Δολοφόνησαν την εγγονή του Μόργκαν Φρίμαν σε τελετή εξορκισμού

Έπεσε νεκρή από τις αλλεπάλληλες μαχαιριές του συντρόφου της

ΣΟΚ:Δολοφόνησαν την εγγονή του Μόργκαν Φρίμαν σε τελετή εξορκισμού

Δύσκολες ώρες περνάει ο Μόργκαν Φρίντμαν αφού η θετή του εγγονή E' Dena Hines βρέθηκε νεκρή σε πεζοδρόμιο του Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Η άτυχη νέα που ασχολούνταν με την υποκριτική, έχασε την ζωή της από τα χέρια του φίλου της Lamar Davenport.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε βγει έξω για φαγητό και όταν επέστρεψαν στο σπίτι όπου συζούσαν ο Lamar νόμιζε πως εκείνη ήταν δαιμονισμένη και της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι.

Ο 30χρονος την μαχαίρωσε αρκετές φορές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα και όταν εκείνη εξέπνευσε εκείνος συνέχισε να χτυπά με το μαχαίρι το άψυχο κορμί της.

ldavenportahinesmfreeman_05.jpg
(το ζευγάρι λίγες μέρες πριν σε έξοδό του σε κλαμπ)

Ένας γείτονάς τους, ο Brydon Tarafa, ανέφερε στην Daily mail πως άκουσε μία γυναικεία κραυγή, ενώ ακουγόταν και ένας άντρας που φώναζε σαν μανιακός «Ο Ιησούς Χριστός γεννάται».

Το παραπάνω επιβεβαίωσε και άλλος ένας μάρτυρας ο οποίος είδε την επίθεση από το παράθυρο του διαμερίσματός του και κάλεσε την αστυνομία.

Ο σύντροφος της Ε’ Dena Hines είναι και εκείνος ηθοποιός, ενώ στο παρελθόν ήταν και χρήστης ναρκωτικών.

Συγκλονισμένος ο παππούς της άτυχης νέας, ο Μόργκαν Φρίμαν αποχαιρέτησε την εγγονή του κάνοντας μία πολύ τρυφερή δήλωση: «O κόσμος ποτέ δεν θα μάθει την τέχνη και το ταλέντο της, και πόσα είχε να προσφέρει. Οι φίλοι και η οικογένειά της είχαν την τύχη να γνωρίζουν τι σήμαινε σαν άνθρωπος. Το Αστέρι της θα συνεχίσει να λάμπει φωτεινό στις καρδιές, τις σκέψεις και τις προσευχές μας . Ας αναπαυθεί εν ειρήνη»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top