Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για την βάφτιση του γιου της

Ποιος γνωστός ηθοποιός θα βαφτίσει το μωρό;

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για την βάφτιση του γιου της

​Τις προετοιμασίες για την βάφτιση του γιου τους που ήρθε στον κόσμο πριν από περίπου τρεις μήνες, έχουν αρχίσει ήδη η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης.

Το ζευγάρι θα βαφτίσει το «αγγελούδι του» σε ένα μήνα σε εκκλησία των Βορείων Προαστείων!

«Έχουμε αρχίσει να σχεδιάζουμε την βάφτιση του γιου μας. Λογικά θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβρη σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο με τους πιο κοντινούς συγγενείς» ανέφερε η ηθοποιός.

Το μυστήριο θα γίνει τόσο σε κλίμα χαράς, όσο και συγκίνησης αφού από αυτό θα λείπει η αγαπημένη μητέρα της τραγουδίστριας, που έχασε την ζωή της πριν τρία χρόνια όταν έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε το κεφάλι της.

Η απουσία της στην βάφτιση θα είναι ακόμα πιο αισθητή για την Ευδοκία η οποία θέλει να δώσει ως δεύτερο όνομα στο γιο της εκείνο της μητέρας της: «πραγματικά ακόμα στο πρώτο όνομα ��εν έχουμε καταλήξει. Σίγουρα σαν δεύτερο θα βάλω της μαμάς μου από το Βασιλική(Βασίλης), αλλά ελπίζω να κάνω και ένα κοριτσάκι να το βγάλουμε Βασιλική» τόνισε η ηθοποιός.

Για το πρώτο όνομα που θα δώσουν στο παιδί τους μπορεί να μην έχουν καταλήξει, έχουν βρει όμως ποιος θα είναι ο νονός του. Πρόκειται για τον ηθοποιό και φίλο της Ευδοκίας, Δημήτρη Καραμπέτση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top