Έξαλλος ο Μάνος Ιωάννου: «φαγώθηκαν να μας χωρίσουν αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη»

«Είμαστε μαζί κι ας κυκλοφορούν φήμες πως είμαστε χώρια» εξομολογήθηκε σε φιλικό του πρόσωπο

Έξαλλος ο Μάνος Ιωάννου: «φαγώθηκαν να μας χωρίσουν αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη»

Ταύρος εν υαλοπωλείο, σύμφωνα με δημοσίευμα έγινε ο Μάνος Ιωάννου όταν έφτασαν στ’ αυτιά του οι φήμες που τον ήθελαν να έχει χωρίσει από την Βαλέρια Χοψονίδου.

Ο πρώην σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού, δεν άντεξε και ξεσπάθωσε: «καμία άλλη ύπαρξη δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά δεν έχουμε χωρίσει με την Βαλέρια. Είμαστε μαζί κι ας κυκλοφορούν φήμες που μας θέλουν χώρια. Φαγώθηκαν να μας χωρίσουν, αλλά εμείς δεν θα τους κάνουμε την χάρη» φαίνεται να είπε ο ηθοποιός σε φιλικό του πρόσωπο.

Ο λόγος που ο Μάνος Ιωάννου δεν συνηθίζει να μιλάει ανοιχτά για την σχέση του δεν είναι επειδή δεν νιώθει πράγματα, αλλά γιατί μετά την σχέση του με την Ναταλία Γερμανού, έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους!

«Δεν θέλω να βλέπω την προσωπική μου ζωή κρεμασμένη στα περίπτερα, γι’ αυτό και αποφάσισε πλέον να μην απαντώ σε τίποτα» τόνισε σε φιλικό του κύκλου ο Μάνος Ιωάννου.

Να σας θυμίσουμε πως ο Μάνος και η Βαλέρια επιβεβαίωσαν πως έχουν σχέση πριν από ενάμιση μήνα, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram από τις διακοπές που έκαναν στην Ζάκυνθο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top