Βόμβα στη showbiz: Χωρίζουν Ζιζέλ-Τομ Μπράντι;- «Η σχέση τους δεν είναι αυτή που φαίνεται»

"Τσακώνονται συνέχεια το τελευταίο διάστημα" υποστηρίζει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον

Βόμβα στη showbiz: Χωρίζουν Ζιζέλ-Τομ Μπράντι;- «Η σχέση τους δεν είναι αυτή που φαίνεται»

Σαν βόμβα έσκασε στην showbiz το δημοσίευμα του OΚ το οποίο υποστηρίζει ότι η Ζιζέλ και ο σύζυγός της Τομ Μπράντι, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο!

Όπως υποστηρίζει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον, μπορεί οι δυο τους να φαίνονται τρελά ερωτευμένοι μπροστά στις κάμερες και στα social media, ωστόσο όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού τους η σχέση τους δεν είναι η ίδια.

Η 35χρονη καλλονή και ο 38χρονος σύζυγός της το τελευταίο διάστημα τσακώνονται συνέχεια ενώ στα γενέθλια του Τομ Μπράντι, στις 3 Αυγούστου, είχαν έναν έντονο καυγά που τους έφτασε στο σημείο να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν!

«Στα γενέθλια του Τομ τα πράγματα χειροτέρεψαν. Τσακώθηκαν πάρα πολύ και άρχισαν να πετάνε πράγματα ο ένας στον άλλον. Έλεγαν πολύ άσχημα πράγματα. Από τότε επικοινωνούν μόνο με “ψυχρά” μηνύματα. Η Ζιζέλ σκέφτεται να πάει με τα παιδιά στην Βραζιλία για να σκεφτεί το μέλλον του γάμου τους. Ποτέ η κατάσταση δεν ήταν χειρότερη» ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή του περιοδικού.

300415143119_9203.jpg
Σε περίπτωση που το ζευγάρι πάρει διαζύγιο θα πρέπει να χωρίσει την τεράστια περιουσία του, η οποία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ξεπερνάει τα 400 εκατομμύρια δολάρια!

PPPP.jpg
Σημειώνεται πάντως πως την ημέρα που είχε γενέθλια ο Τομ Μπράντι, η Ζιζέλ ανέβασε την παραπάνω φωτο στο Instagram λέγοντας πως τον αγαπάει και είναι τυχερή που τον έχει στη ζωή της…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top