«Coming soon»: Γεννάει από μέρα σε μέρα η σύζυγός Έλληνα τραγουδιστή

Έβγαλαν selfie λίγο πριν την άφιξη του πελαργού

«Coming soon»: Γεννάει από μέρα σε μέρα η σύζυγός Έλληνα τραγουδιστή

Από μέρα σε μέρα περιμένουν τον τρίτο καρπό τους έρωτά τους ο Θάνος Πετρέλης και η σύζυγός του, Σοφία.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, το ζευγάρι περιμένει ξανά κοριτσάκι και δεν βλέπει την ώρα να το κρατήσει στην αγκαλιά του.

Μάλιστα, προκειμένου να δείξει την ανυπομονησία του αλλά και τη χαρά του για την τρίτη κόρη ο τραγουδιστής ανέβασε την παρακάτω φωτο στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Coming Soon».

PETRESLHS.jpg
Όπως βλέπετε, ο ίδιος και η εγκυμονούσα σύζυγός του ποζάρουν στο φακό με το χαμόγελο να φτάνει μέχρι τα αυτιά.

030815143446_6269.jpg
Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο τραγουδιστής στο περιοδικό Hello δήλωσε: «Η μοίρα μου είναι να είμαι περιτριγυρισμένος από γυναίκες, οπότε αυτό θα συνεχιστεί! Είμαι ευτυχισμένος, για να πω την αλήθεια. Φίλοι μου έλεγαν να κά��ω ένα τρίτο παιδί, για να έρθει και το αγόρι. Επειδή έχω τα δύο κορίτσια, την Αγάπη και τη Σήλια, με τις οποίες είμαι ξετρελαμένος, και δέχομαι πολλά χάδια, δεν είχα κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, ήμουν 50-50. Και νομίζω ότι αρκετοί μπαμπάδες που θα διαβάσουν τη συνέντευξη, θα με καταλάβουν. Όταν έμαθα ότι θα είναι κορίτσι, το επί δύο που είχα σε αγάπη και χάδια, σκέφτηκα ότι θα έρθει επί τρία! Είναι μαγική η σχέση πατέρα και κόρης και το σημαντικό είναι να είναι υγιές το παιδάκι που θα έρθει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top