ΣΑΛΟΣ: Έδιωξαν από καφετέρια την αυτιστική αδερφή του top model Ναταλία Βοντιάνοβα

Την απίστευτη είδηση έκανε γνωστή η 33χρονη καλλονή μέσω facebook

ΣΑΛΟΣ: Έδιωξαν από καφετέρια την αυτιστική αδερφή του top model Ναταλία Βοντιάνοβα

Σάλος έχει προκληθεί στην Ρωσία με το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην αυτιστική αδελφή του super model, Ναταλία Βοντιάνοβα.

Η 27χρονη Οκσάνα Βοντιάνοβα είχε πάει την Τετάρτη μαζί με τη γυναίκα που την προσέχει σε καφέ του Νίζνι-Νόβγκοροντ, στις όχθες του Βόλγα, όταν ξαφνικά της ζήτησαν να φύγει κακήν κακώς από τον χώρο!

Την είδηση έκανε γνωστή η 33χρονη καλλονή μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook, καταγγέλλοντας τις διακρίσεις που γίνονται στη Ρωσία σε βάρος των ανθρώπων που πάσχουν από αυτισμό.

NNN.jpg

«Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας κατέφθασε και απαίτησε με αγενή τρόπο: Εμπρός, φύγετε, φοβίζετε τους πελάτες μας. Πηγαίνετε να θεραπευθείτε και θεραπεύστε τα παιδιά σας. Και μόνο τότε να εμφανίζεστε σε δημόσιους χώρους”», έγραψε η Νατάλια.

spl1072652_001.jpg
Πρόσθεσε δε πως αυτός που παρενέβη για να ζητήσει να παραμείνει η Οκσάνα ήταν ο… μοναδικός πελάτης της καφετέριας χωρίς όμως να πείσει τον ιδιοκτήτη, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε από έναν φρουρό να επιτηρούν την αυτιστική κοπέλα.

Από την πλευρά του, ο γιος του ιδιοκτήτη υποστήριξε στο κανάλι Vesti της ρωσικής τηλεόρασης πως η Οκσάνα είχε κάνει τους πελάτες να φύγουν «χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο».

Όπως καταλαβαίνετε, η απίστευτη ιστορία προκάλεσε δεκάδες χιλιάδες αντιδράσεις στα social media, με τους περισσότερους φυσικά να υποστηρίζουν τη Ναταλία Βοντιάνοβα και την αδελφή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top