ΒΙΝΤΕΟ: Ρημάζει το άλλοτε ησυχαστήριο της Αντζελίνα Τζολί στην Ανατολική Μάνη

Βρίσκεται έξω από το Γύθειο

ΒΙΝΤΕΟ: Ρημάζει το άλλοτε ησυχαστήριο της Αντζελίνα Τζολί στην Ανατολική Μάνη

Η φράση «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις» ταιριάζει γάντι στο "Λακωνίς" το οποίο στο παρελθόν φιλοξένησε celebrities και σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως η Αντζελίνα Τζολί και ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον.

spl941107_001.jpg

Το ξενοδοχείο στην Ανατολική Μάνη με την τέλεια παραλία και την απίστευτη θέα στο Αιγαίο, παρουσιάζει σήμερα εικόνα πλήρους εγκατάλειψης.

Όπως ανέφερε στο Star ο αντιδήμαρχος της Ανατολική Μάνης, Απόστολος Χριστοδουλάκος, «το ξενοδοχείο αυτό καταρχήν κατασκευάστηκε γύρω στο 1972. Ήταν το μπαλκόνι της Μεσογείου, όπως το έλεγαν τότε. Για πολλά χρόνια ήταν το στολίδι της περιοχής γιατί και σε πολύ ωραία και γραφική τοποθεσία είναι στο 4ο με 5ο χλμ Γυθείου - Σκάλας, και είναι επίσης και χτισμένο αμφιθεατρικά. Από κει βλέπεις όλον τον λακωνικό κόλπο. Σιγά - σιγά όμως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και πρέπει να έχει σταματήσει τις εργασίες του πριν το 2000»

spl1008131_001.jpg
Το εγκαταλελειμμένο συγκρότημα που διαθέτει παραλία μήκους 300 μέτρων, κτίσματα με συνολικό εμβαδόν 5.500 τ.μ και απέραντους κήπους πωλείται προς 5 εκατομμύρια ευρώ, όπως όμως εκτιμούν Βρετανοί ειδικοί δεν πρόκειται να πιάσει πάνω από 2.5 εκατομμύρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top