Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός

ΔΕΙΤΕ ποιοι άλλοι γνωστοί ηθοποιοί βρίσκονται στην λίστα

Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός

​Ακριβοπληρωμένος και με… απο��είξεις είναι ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, αφού σύμφωνα με το περιοδικό Forbes οι απολαβές του το διάστημα από τον Ιούνιο 2014 ως τον Ιούνιο του 2015 ανήλθαν σε 80 εκατομμύρια δολάρια!

t.jpg

Ο «Ironman» που υποδύθηκε στην ομώνυμη ταινία αλλά και οι άλλες που ακολούθησαν: το «Ironman 2», «Οι εκδικητές» αλλά και το «Ironman 3», έκαναν τον ηθοποιό ιδιαίτερα δημοφιλή, ενώ τον έφεραν πρώτο στην λίστα του περιοδικού με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς.

F005050_type12220.jpg

Tην δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο πρωταγωνιστής του «Dragon Blade» Τζάκι Τσαν του οποίου οι απολαβές του ανήλθαν στα 50 εκατομμύρια δολάρια!

vin-diesel.jpg

Τρίτος έρχεται ο Αμερικανός ηθοποιός, Βιν Ντίζελ ο οποίος πρωταγωνίστησε στους «Μαχητές των δρόμων» και στην «Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν». Οι ετήσιες απολαβές του ηθοποιού, σύμφωνα πάντα με το forbes, είναι 47 εκατομμυρίων δολαρίων.

getty_162462107.jpg

Aκολουθούν οι: Μπράντλεϊ Κούπερ, ο Άνταμ Σάντλερ και ο Τομ Κρουζ!

tom_krouz1.jpg
Την δεκάδα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς συμπληρώνουν οι πρωταγωνιστές του Ινδικού κινηματογράφου :Αμιτάμπ Μπατσάν, Σαλμάν Χαν, Ακσάι Κουμάρ Μπατσάν, ο Χαν και ο Κουμάρ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top