ΔΕΙΤΕ τις φώτο που ανέβασε η Ζιζέλ στο Instagram μετά την πλαστική στα μάτια και στο στήθος

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε επειδή επισκέφτηκε πλαστικό χειρουργό με μπούργκα, προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις

ΔΕΙΤΕ τις φώτο που ανέβασε η Ζιζέλ στο Instagram μετά την πλαστική στα μάτια και στο στήθος

Να διασκεδάσει τις… εντυπώσεις προσπάθησε η Ζιζέλ μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μετά τον σάλο που προκλήθηκε επειδή επισκέφτηκε πλαστικό χειρουργό στο Παρίσι φορώντας μπούργκα, για να περάσει απαρατήρητη και να υποβληθεί σε επέμβαση στα μάτια και στο στήθος.

300715141202_2488.jpg
Μερικές ημέρες μετά, η 35χρονη βραζι��ιάνα καλλονή, άρχισε να ανεβάζει φώτο στο Instagram της (μετά την φημολογούμενη πλαστική), οι οποίες για να είμαστε ειλικρινείς, μας μπέρδεψαν πιο πολύ.

300715141203_3377.jpg
Στην μια, την βλέπουμε να διαλογίζεται ανήμερα του Blue Moon, παρέα με την αδερφή ψυχή της όπως την αποκάλεσε, λέγοντας πως «είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι εδώ μαζί σου για να γιορτάσουμε τα γενέθλια σου». Η φώτο είχε ενεστωτικό χρόνο, και σημαίνει πως η Ζιζέλ πήγε εκεί μετά την πλαστική, χωρίς ωστόσο να διακρίνονται πουθενά επίδεσμοι, ή έστω κάτι που να φανερώνει ότι υπεβλήθη σε επέμβαση.

gis1.jpg
Χθες, ακολούθησε άλλη μια φώτο της 35χρονης καλλονής, στην οποία και πάλι σε ενεστωτικό χρόνο, εύχεται χρόνια πολλά στην μεγαλύτερη αδερφή της Ραχήλ, την οποία αποκαλεί «φύλακα άγγελο» της και την ευχαριστεί που τους φροντίζει πάντα όλους, αποτελώντας υπόδειγμα αγάπης άνευ όρων. Ούτε εδώ βλέπουμε επιδέσμους ή κάτι σχετικό.

gis2.jpg
Η τρίτη φώτο είναι σημερινή, και την απεικονίζει στην παραλία με τον σύζυγο της Τομ Μπράντι και τα δυο τους παιδιά. Μέσω αυτής, εύχεται χρόνια πολλά στον άντρα της για τα γενέθλια του, λέγοντας:

«Ευτυχισμένα γενέθλια αγάπη μου! Είμαστε πολύ ευλογημένοι που σε έχουμε στις ζωές μας. Σε ευχαριστούμε που μας δίνεις πάντα τόση αγάπη! Σε αγαπάμε!»

gis3.jpg
Βλέποντας τα παραπάνω ένα είναι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουμε: Είτε η Ζιζέλ την έκανε την πλαστική και μας δουλεύει ανεβάζοντας φώτο-αρχείου, είτε δεν την έκανε ποτέ και όλα ήταν μια παρεξήγηση!

Αν πάντως την δούμε σε καμιά δημόσια εμφάνιση με πλούσια τα ελέη και το δερματάκι τσίτα, τότε θα ξέρουμε σίγουρα ποια είναι η απάντηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top