«Θα καταλήξω σαν τη μητέρα μου»: Η ανατριχιαστική προφητεία της κόρης της Χιούστον πριν πεθάνει

Διαβάστε τι είχε δηλώσει η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν λίγο πριν βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα

«Θα καταλήξω σαν τη μητέρα μου»: Η ανατριχιαστική προφητεία της κόρης της Χιούστον πριν πεθάνει

Το «φως» της δημοσιότητας είδε η ανατριχιαστική προφητεία της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν λίγες ημέρες μετά το θάνατο της.

Η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 22 ετών, είχε δηλώσει πως θα καταλήξει σαν την μητέρα της.

Την αποκάλυψη έκανε στην Daily Mail η Αμερικανίδα σκηνοθέτης, Ντάφνι Μπάρακ, η οποία γνωρίστηκε με την Μπόμπι Κριστίνα στις αρχές του 2014.

150615195453_3464.jpg
Τότε η νεαρή κοπέλα είχε δεχθεί να μιλήσει για την μητέρα της στο ντοκιμαντέρ που είχε ξεκινήσει η Μπάρακ για την πολυτάραχη ζωή της Χιούστον.

«Μου λείπει κολασμένα. Αν συναντούσες τη μαμά μια φορά ήσουν για πάντα κολλημένος μαζί της. Ήταν η καρδιά της, το χαμόγελο της. Την αγαπούσαν όλοι» είχε αναφέρει η Μπόμπι Κριστίνα.

270715075544_4583.jpg
Στο κείμενο της στην Daily Mail, η Mπάρακ ανέφερε όσα έζησε κοντά στην άτυχη κοπέλα, τονίζοντας πως «ήταν εξαρτημένη από τα χάπια. Έστελνε τον Γκόρντον να της τα φέρνει. Ήταν πραγματικά ανήσυχη μέχρι να έρθει. Ζούσε σε έναν δικό της κόσμο…»

Μάλιστα, όταν τη ρώτησε τι θέλει να κάνει στη ζωή της απάντησε: «Γράφω μουσική σαν την μα��ά. Θέλω να παίξω σε μια ταινία εκείνη. Μόνο εγώ μπορώ να τραγουδήσω όπως η μαμά. Πιθανότατα θα καταλήξω έτσι…».

200415192756_6872.jpg
Δυστυχώς, η προφητεία της επαληθεύτηκε καθώς στις 31 Ιανουαρίου του 2014 βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα της έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και χαπιών. Βρήκε τον ίδιο τραγικό θάνατο, όπως η μητέρα της, η οποία επίσης είχε βρεθεί αναίσθητη μέσα σε μπανιέρα ξενοδοχείου του Μπέβερλι Χιλς τον Φεβρουάριο του 2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H πρώτη εμφάνιση του Νικ Γκόρντον μετά τον χαμό της Μπόμπι Κριστίνα: Ράκος και υποβασταζόμενος

Aπαρηγόρητος ο σύντροφος της Μπόμπι Κριστίνα: Η οικογένεια του φοβάται πως θα αυτοκτονήσει

Στο νεκροτομείο η σορός της Μπόμπι Κριστίνα μετά τον θάνατο της-Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top