Τα παιχνίδια του Πετρέλη με τις κόρες του στην παραλία λίγο πριν γίνει ξανά μπαμπάς

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την καλοκαιρινή εξόρμηση του τραγουδιστή

Τα παιχνίδια του Πετρέλη με τις κόρες του στην παραλία λίγο πριν γίνει ξανά μπαμπάς

​Λίγες μέρες πριν γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά ο Θάνος Πετρέλης πήρε τις δύο κόρες του,Αγάπη και Σήλια, και πήγαν στην παραλία για βουτιές.

Θανος 3 (640x367).jpg

Ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να παίζει και να γελά με τις δύο του κόρες, ενώ και εκείνες έδειχναν να απολαμβάνουν το παιχνίδι!

θάνος (640x340) (2).jpg

Έχοντας στην αγκαλιά του πότε την Αγάπη και πότε την Σήλια, ο Θάνος Πετρέλης έμοιαζε πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

θάνος (640x340).jpg

Μαζί τους δεν ήταν η σύζυγος του τραγουδιστή Σοφία μιας και διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο γιατρός της έχει συστήσει να ξεκουράζεται.

θάνος 4 (640x352).jpg

Το ζευγάρι, όπως σας έχουμε ενημερώσει, σε λίγες μέρες θα κρατά στα χέρια του την τρίτη κορούλα του και είναι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ, οι ίδιοι άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξή τους είχαν μιλήσει για την όμορφη οικογένεια που δημιουργήσανε!

300715231612_2211 (570x640).jpg

(Ο Θάνος Πετρέλης με την σύζυγό του Σοφία σε πρόσφατη φωτογράφισή τους)

«Η Αγάπη είναι τώρα εννέα ετών, πηγαίνει σχολείο και βλέπω πως αγαπά κάποια μαθήματα περισσότερο από άλλα, κάτι στο οποίο αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Επίσης, και οι δύο έχουν μεγάλη αγάπη στη μουσική» είχε δηλώσει ο τραγουδιστής, με την σύζυγό του να συμπληρώνει: «νομίζω πως είμαι περισσότερο αυστηρή από τον Θάνο, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα τους. Για παράδειγμα, όταν έχουν σχολείο, πρέπει οπωσδήποτε να πάνε για ύπνο στις 21:00. Σε τέτοια θέματα θα έλεγα ότι είμαστε αυστηροί, διαφορετικά μάλλον χαλαρούς θα μας χαρακτήριζα. Δεν τους χαλάμε χατίρια αλλά ευτυχώς είναι πολύ προσγειωμένα παιδιά και δε ζητούν παράλογα πράγματα» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top