Τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Ντάνιελ Γκρεκ η Μόνικα Μπελούτσι

«Θα χωρίσει για χάρη της» αναφέρει ιταλικό περιοδικό

Τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Ντάνιελ Γκρεκ η Μόνικα Μπελούτσι

​«Πέτρα του σκανδάλου» στο γάμο του Ντάνιελ Γκρεκ και της Ρέιτσελ Βάις(παντρεύτηκαν το 2001 και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο) φαίνεται να είναι η πληθωρική ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι η οποία και όπως σας έχουμε ενημερώσει θα είναι η συμπρωταγωνίστρια του ηθοποιού στην σειρά «Spectre»!

Οι πολλές ώρες γυρισμάτων φαίνεται να έφεραν πιο κοντά το ζευγάρι αφού σύμφωνα με το Ιταλικό περιοδικό «Novella 2000» οι δυο τους ζουν έναν παθιασμένο και συνάμα απαγορευμένο έρωτα.

Η σέξι μελαχρινή και ο γοητευτικός ηθοποιός έχουν δειπνήσει μαζί δύο φορές στην Ρώμη, και μία φορά στο Λονδίνο, ενώ ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί ο ένας με τον άλλον.

Το ίδιο περιοδικό μάλιστα αναφέρει πως δεν είναι απλά μία εφήμερη σχέση, αλλά αντίθετα αυτό που νιώθουν είναι τόσο δυνατό με τον Ντάνιελ Γκρεκ να σκέφτεται να δώσει τέλος ακόμα και στο γάμο του.

Βέβαια (όπως έχει συμβεί πολλές φορές και με άλλους stars), δεν αποκλείεται όλο αυτό να είναι... στημένο, αποτελώντας το καλύτερο διαφημιστικό κόλπο για την ταινία που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Φθινόπωρο (στην Ελλάδα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top