Γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «με την εμπλοκή μου στην πολιτική, το θέατρο άδειασε»

«Γίνονταν σαράντα σήριαλ και εγώ ήμουν απών. Δέκα χρόνια δεν είχα καμία πρόταση» αποκάλυψε

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «με την εμπλοκή μου στην πολιτική, το θέατρο άδειασε»

​Πως «πλήρωσε» ακριβά την εμπλοκή του με την πολιτική όταν το 2012 κατέβηκε υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά, παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ρένος Χαραλαμπίδης!

«Οφείλω να σου ομολογήσω πως το θέατρο άδειασε. Δεν με πείραξε γιατί ήξερα πως έκανα το σωστό. Τώρα που υπογράφεται το τρίτο μνημόνιο και είναι πολύ πιο άσχημο από αυτά που ερχόντουσαν τότε, δικαιώθηκα» είπε ο δημοφιλής ηθοποιός που όλοι θυμόμαστε ως τον γυναικά της σειράς «Kάτι τρέχει με τους δίπλα» τον λεγόμενο «Θανάση Καλημέρη».

Ο ίδιος δεν μετάνιωσε ούτε στιγμή για αυτή του την επιλογή μιας και έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε: «προσπάθησα να συνεισφέρω για το καλύτερο. Το κόστος που πλήρωσα δεν με ενδιαφέρει γιατί έκανα το χρέος μου για την κοινωνία. Μου κόστισε για λίγο τότε αλλά η ανταμοιβή μου ήρθε αργότερα. Σήμερα φαίνεται ότι οι θέσεις που είχα το 2012 ότι δηλαδή τα μνημόνια δεν μπορούν να αποφευχθούν είναι πραγματικότητα. Τότε όρμησαν να με φάνε αλλά είμαι πολεμιστής και αντέχω» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στον Αντώνη Σαμαρά: «ο Αντώνης θα δικαιωθεί από τον ιστορικό του μέλλοντος. Από την στιγμή που έφυγε δεν είναι πια ο ίδιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έχει τελειώσει αυτή η ιστορία (της πολιτικής) και για μένα».

Δύσκολες στιγμές ο τηλεοπτικός «Θανάσης Καλημέρης» δεν έζησε μόνο στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση αφού μετά την επιτυχία της σειράς «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» που προβλήθηκε το 1999 και της σειράς «Βότκα πορτοκάλι» που γυρίστηκε το 2003 το τηλέφωνό του για να παίξει σε σειρά ξαναχτύπησε το 2013: «γίνονταν 40 σήριαλ και ήμουν απών. Εκτός από φιλικές συμμετοχές που είχα κατά καιρούς σε σειρές το τηλέφωνό μου χτύπησε το 2013 και αυτό οφείλονταν στην διττή μου ιδιότητα του σκηνοθέτη κινηματογράφου και του ηθοποιού» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top