Υπάρχουν κι άλλοι εκτός τον Τατσόπουλο-Έλληνας celebrity:Έχω κάνει σεξ με περίπου 4.000 κοπέλες

Αποκάλυψε ότι έχει κάνει έρωτα ακόμα και σε... νεκροταφείο

Υπάρχουν κι άλλοι εκτός τον Τατσόπουλο-Έλληνας celebrity:Έχω κάνει σεξ με περίπου 4.000 κοπέλες

Μπορεί τον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα να μην τους συνδέει φαινομενικά τίποτα, ωστόσο έχουν ένα κοινό: έχουν πάει με πολλές γυναίκες!

Δεν το λέμε εμείς, οι ίδιοι το υποστηρίζουν!

Ο πρώτος, όπως θυμάστε όλοι, είχε πει την αμίμητη ατάκα «έχω πηδήξει την μισή Αθήνα», ενώ ο δεύτερος σε συνέντευξή του στο «ΕΓΩ Weekly» δήλωσε πως έχει πάει με περίπου… τέσσερις χιλιάδες γυναίκες. Τώρα δεν ξέρουμε αν είναι όλες από την Αθήνα αλλά anyway…!

«Δεν μετράω ακριβώς. Υπολογίζω ότι είναι περίπου τέσσερις χιλιάδες κοπέλες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

8933_GIANIS_SPALIARAS_13062015.jpg
Mάλιστα, έκανε κι άλλες πιπεράτες αποκαλύψεις για την σεξουαλική του ζωή.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο ισχυρίστηκε πως έχει κάνει έρωτα με τρεις γυναίκες την ίδια μέρα, σε διαφορετικές στιγμές, ενώ ανέφερε και το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ!

«Στο αγγλικό κοιμητήριο που βρίσκεται απέναντι από τη "Νεράιδα". Είναι πεντακάθαρο, δεν έχει όλο αυτό το spooky που χαρακτηρίζει συνήθως τα νεκροταφεία. Έχει ένα τρομερό γκαζόν, είναι ρομαντικό, ειδυλλιακό θα έλεγα, απλώς ενώ βρίσκεσαι στο γρασίδι, μπορεί να ανοίξει το αυτόματο σύστημα ποτισμού»

Όσο για αν του έχουν προσφέρει χρήματα με ερωτικά ανταλλάγματα;

«Μου είχαν προτείνει το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ για να κάνω έρωτα. Αρνήθηκα. Αυτό πρέπει να μπορείς να το κάνεις. Δεν κατηγορώ κανέναν. Αν κάποιος μπορεί να κοιμηθεί καλά το βράδυ έπειτα από κάτι τέτοιο, γιατί όχι;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top