ΦΩΤΟ: ίδια η Γκρέις Κέλι η νόθα κόρη του Αλβέρτου του Μονακό!

Ποιά είναι η 24χρονη Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι και τι εξομολογείται

ΦΩΤΟ: ίδια η Γκρέις Κέλι η νόθα κόρη του Αλβέρτου του Μονακό!

​Τα χνάρια της γιαγιάς της, της μεγάλης σταρ του Hollywood και μούσας πολλών σχεδιαστών, Γκρέις Κέλι, ακολουθεί η 24χρονη εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό!

Η Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι, καρπός της σύντομης σχέσης του «γαλαζοαίματου» με την Ταμάρα Ροτόλο από την Καλιφόρνια, ασχολείται με την υποκριτική και το τραγούδι και συστήνεται στον κόσμο μέσα από το περιοδικό «Harper’s Bazaar».

upl55af4a08e4e13.jpg

«Είναι η πρώτη μου συνέντευξη, είμαι έτοιμη να μοιραστώ την ιστορία μου», λέει η 24χρονη και ποζάρει στο φακό του Μισέλ Αβεντόν, ο παππούς του οποίου είχε φωτογραφίσει τη γιαγιά της. «Ήμουν 14 ετών όταν τα μέσα ενημέρωσης είπαν ότι ο πατέρας μου είχε μια κόρη κι αυτή ήμουν εγώ! Είναι δύσκολο για κάθε νέο κορίτσι να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Αλλά ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε μια μέρα», λέει η ίδια για το πώς έμαθε ότι είναι εξώγαμη κόρη του Αλβέρτου.

upl55af4a20d72cb.jpg

Μάλιστα, μιλώντας για τη Γκρέις Κέλι, η Τζασμίν εξομολογείται πως αισθάνθηκε το δεσμό που έχουν παρακολουθώντας την στο μιούζικαλ «High Society» του 1956: «ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι υπάρχει κάποια σύνδεση. Είμαι παθιασμένη με την υποκριτική και το χορό! Βλέπω το ίδιο πάθος και εκείνης μέσα από τις ταινίες της. Είναι ιδιαίτερες στιγμές για μένα αυτές».

upl55af4a114857a.jpg

Αν και η 24χρονη μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Φόρνταμ, δεν παραλείπει να επισκεφθεί το Μονακό, ενώ παραδέχεται πως της αρέσει το περίφημο γκραν πρι του πριγκιπάτου, αλλά και να παίζει με τα μικρά δίδυμα ετεροθαλή αδέρφια της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top