AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ: η Σαρλίζ Θερόν κάλεσε τον Ομπάμα σε… στριπτιζάδικο!

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός για τη συνάντησή τους σε τηλεοπτικό πλατό

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ: η Σαρλίζ Θερόν κάλεσε τον Ομπάμα σε… στριπτιζάδικο!

​Αποκάλυψη από τις λίγες έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή η Σαρλίζ Θερόν, λέγοντας ότι κάλεσε τον Μπαράκ Ομπάμα να πάνε μαζί σε… στριπτιζάδικο!

«Αυτό το πράγμα με πιάνει όταν είμαι νευρική: λέω πραγματικά ακατάλληλα πράγματα. Δεν ξέρω πώς να το σταματήσω!», είπε η Σαρλίζ, που ήταν καλεσμένη στο σόου του Τζιμι Κίμελ.

Η 39χρονη σταρ εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή πόσο αγχωμένη ήταν την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στην εκπομπή του, τον περασμένο Μάρτιο, καθώς συνάντησε στο πλατό τον Μπαράκ Ομπάμα. Στο σύντομο διάλογο που είχαν, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε στην ηθοποιό πόσο χαιρόταν που ήταν καλεσμένος του Κίμελ, καθώς θα μπορούσε να απευθυνθεί σε ένα νεότερο κοινό, το οποίο δεν παρακολουθεί την πολιτική.

«Ακολούθησε μία παύση, δεν ήξερα τι να πω. Και το μόνο που μου ήρθε να ξεστομίσω ήταν “αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό μέρος του πληθυσμού, μπορώ να σας πάω σε ένα στριπτιζάδικο!”», συνέχισε η Σαρλίζ!

Σύμφωνα με την ίδια, ο Αμερικανός πρόεδρος αντιμετώπισε τη γκάφα της με χιούμορ, εκείνη, όμως, δεν μπορούσε να κλείσει μάτι για περίπου ένα μήνα

«Αν το είχες πει στον Κλίντον, θα ήσασταν ακόμα εκεί!», ήταν το σπαρταριστό και, συνάμα, αιχμηρό, σχόλιο του παρουσιαστή!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Σαρλίζ Θερόν για τη γκάφα της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top