Αρραβωνιάστηκαν γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός; Η φώτο που «άναψε φωτιές»!

Τι απαντά η 22χρονη για τη σχέση τους

Αρραβωνιάστηκαν γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός; Η φώτο που «άναψε φωτιές»!

​Φήμες για… αρραβώνα σκόρπισε η φωτογραφία που «ανέβασε» στα social media νεαρή τραγουδίστρια, η οποία εδώ και περίπου δύο χρόνια είναι ζευγάρι με γνωστό ηθοποιό!

«Ενθουσιώδη πράγματα έρχονται πολύυυυυ σύντομα», έγραψε στο Instagram η Ντέμι Λοβάτο και το δαχτυλίδι που φορούσε έκανε, τόσο τους θαυμαστές της, όσο και μερίδα των διεθνών μέσων ενημέρωσης, να μιλούν για αρραβώνα.

Untitled2.jpg

Η 22χρονη σταρ είναι ζευγάρι με τον 35χρονο ηθοποιό Βίλμερ Βαλμεράμα, γνωστό από ταινίες και σειρές όπως οι «Περίπτωση Λάρι Κράουν» και «From Prada To Nada». Μάλιστα, παρά τα 13 χρόνια που τους χωρίζουν, η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως είναι ο ιδανικός για εκείνη και, μάλιστα, τον εγκρίνουν και οι δικοί της!

Untitled.jpg

Μετά το σούσουρο για κρυφό αρραβώνα, η Ντέμι φρόντισε να αποκαταστήσει την αλήθεια: «ανέβασε» μία φωτογραφία που έδειχνε το χέρι της σφιχτά πιασμένο με εκείνο του καλού της και στη λεζάντα έγραψε «είναι εκεί για εμένα, όταν άλλοι δεν είναι. Με υποστηρίζει, όταν άλλοι δεν το κάνουν. Με αγαπά, όταν άλλοι δεν το κάνουν (δεν είμαι αρραβωνιασμένη… είστε όλοι τρελοί)»!

LOVATORING.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top