ΑΥΤΟ είναι το ελληνικό νησί που φέρεται να αγόρασε ο Τζόνι Ντεπ!

Ακατοίκητη έκταση κοντά στην Πάτμο

ΑΥΤΟ είναι το ελληνικό νησί που φέρεται να αγόρασε ο Τζόνι Ντεπ!

Νησίδα στα ανοικτά της Πάτμου φέρεται να αγόρασε ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος εταιρείας ακινήτων, αποφάσισε να επενδύσει στη χώρα μας!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο εκπρόσωπος της εταιρείας αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός αγόρασε το νησάκι «Stroggino», έναντι 4,2 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται στο τέλος του μήνα στην Ελλάδα, για να δει το νέο του απόκτημα.

stroggylo-visi-dodsa-41.jpg

Αν και αρχικά κάποιοι υπέθεσαν ότι επρόκειτο για το νησί Στρογγυλή, κοντά στο Καστελόριζο, έγινε γνωστό πως ο Τζόνι Ντεπ απέκτησε το Στρογγυλό, στα ανοικτά της Πάτμου!

χαρτης.jpg

Με έκταση 220 στρέμματα, το Στρογγυλό έχει υψόμετρο 60 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας και καλύπτεται με πράσινο σχεδόν όλο το χρόνο, εξαιτίας του νερού που έχει και το οποίο μπορεί να γίνει πόσιμο εύκολα και με μικρές τεχνικές διαδικασίες.

cimage_658246f805-thumbb.jpg

Το Στρογγυλό είναι ιδιωτικό νησί και πωλείται από τον ιδιοκτήτη του, τα στοιχεία του οποίου δεν είναι γνωστά. Θεωρείται ιδανικό για τουριστική ανάπτυξη, κολύμπι, θαλάσσια σπορ και ψάρεμα, ενώ στα μεγάλα του ατού είναι μία τέλεια παραλία 110 μέτρων!

cimage_97f81c2665-thumbb.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top