Τραγουδιστής κατέθεσε αίτηση πτώχευσης μετά από σεξουαλικό σκάνδαλο!

Πριν από περίπου τρεις μήνες δήλωνε περιουσία 140,7 εκατομμυρίων

Τραγουδιστής κατέθεσε αίτηση πτώχευσης μετά από σεξουαλικό σκάνδαλο!

​Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η απόφαση πασίγνωστου τραγουδιστή να δηλώσει ότι… χρεωκόπησε, λίγες ώρες αφότου καταδικάστηκε για την διαρροή ενός sex tape κι ενώ η περιουσία του εκτιμάται στα 140,7 εκατομμύρια ευρώ!

Η αίτηση πτώχευσης κατατέθηκε από τους δικηγόρους του 50 Cent, λίγο αφότου κήρυξε χρεωκοπία η εταιρία του, «SMS Promotions».

Λίγο νωρίτερα, ο ράπερ είχε τιμωρηθεί από δικαστήριο με πρόστιμο 4,5 εκατομμυρίων ευρώ επειδή έβγαλε στο Ίντερνετ το sex tape μίας γυναίκας, χωρίς την άδειά της. Στο 13 λεπτών βίντεο πρωταγωνιστούν η Λαστόνια Λέβιστον και ο πρώην σύντροφός της, Μορίς Μάρεϊ. Όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα, ο ράπερ δημοσίευσε το βίντεο θέλοντας να εκδικηθεί τον αντίπαλό του, τον επίσης ράπερ, Ρικ Ρος, με τον οποίο η Λαστόνια έχει αποκτήσει μία κόρη.

0713-50-cent-100s-vegas-club-bankrupt-getty-4.jpg
(Τα τελευταία του ήταν; Γεμάτη δολάρια η τσέπη του 50 Cent την περασμένη εβδομάδα...)

Οι δικηγόροι του 50 Cent κατέθεσαν στο δικαστήριο όλα τα επίσημα έγγραφα που δείχνουν ότι δεν έχει δεκάρα τσακιστή, οπότε αδυνατεί να πληρώσει την «καμπάνα».

Πάντως, τον Μάιο που μας πέρασε, ο 50 Cent ήταν τέταρτος στη λίστα του «Forbes» με τους πλουσιότερους καλλιτέχνες της rap και hip hop σκηνής, με συνολική περιουσία 140,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ, την περασμένη εβδομάδα, απαθανατίστηκε με τα δολάρια να… ξεχειλίζουν από την τσέπη του τζιν του!

Λέτε να τα «έφαγε» όλα σε περίπου 2,5 μήνες ή μήπως προσπαθεί να αποφύγει το βαρύτατο πρόστιμο;
Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, αλλά και σχόλια στα social media, θεωρούν πιθανότερο το δεύτερο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top