Χάρης Ρώμας για συμμαθητή του... Γιάνη Βαρουφάκη: «Φαίνεται ότι έπαιξε έναν ολέθριο ρόλο…»

Εξέφρασε την άποψή του για τις πολιτικές εξελίξεις

Με το γάντι έσφαξε ο Χάρης Ρώμας τον... παλιό του συμμαθητή Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο ηθοποιός εξέφρασε την δική του άποψη στην πρεμιέρα του "Ράφτης Κυριών" για τις πολιτικές εξελίξεις λέγοντας για τον πρώην υπουργό Οικονομικών ότι «φαίνεται να έπαιξε ένα μοιραίο, πιθανώς και ολέθριο ρόλο σε όλη αυτή την ιστορία».

«Βεβαίως και θα με τρόμαζε ένα Grexit. Είμαι από αυτούς που θεωρούσαν ότι η Ευρώπη είναι μονόδρομος, χωρίς να θέλω να κατακρίνω και κάποιους άλλους που μπορεί να έχουν αντίθετη άποψη από αυτό. Ακούω ότι σχηματίζεται και κόμμα δραχμής πλέον και κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι το περίφημο Plan B το οποίο όμως δεν είχε δηλωθεί σαν Plan B στους Έλληνες που έχουν δείξει πως το μεγαλύτερο μέρος θέλουν να είναι μέρος της μεγάλης οικογένειας της Ευρώπης. Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι μονόδρομος και πως αυτό πρέπει να ακολουθήσουμε ��ατά το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Δεν είναι αυτός ο καλύτερος δυνατός τρόπος. Φταίνε όμως πολλά λάθη που έγιναν στο παρελθόν και την τελευταία εξαμηνία» ανέφερε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ανακαλώντας πράγματα τα οποία είχα πει πρόσφατα δεν ξέρω αν ήταν όντως ο Αλέξης Τσίπρας ο κύριος υπαίτιος αυτής της κατάστασης ή αν ήταν δέσμιος αριστερών εμμονών που του επέβαλαν άλλοι ή της πολιτικής του παλαιού μου συναπόφοιτου στη σχολή Μωραίτη, Γιάνη Βαρουφάκη. Ο οποίος από ότι «φαίνεται να έπαιξε ένα μοιραίο, πιθανώς και ολέθριο ρόλο σε όλη αυτή την ιστορία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top