ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Κρίστεν Στιούαρτ μιλά για τον παράνομο δεσμό της με τον παντρεμένο σκηνοθέτη

Και εξηγεί πώς επιβίωσε από το τραυματικό σκάνδαλο που έκανε το γύρο του κόσμου

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Κρίστεν Στιούαρτ μιλά για τον παράνομο δεσμό της με τον παντρεμένο σκηνοθέτη

​Για τον παράνομο δεσμό που ανέπτυξε με παντρεμένο σκηνοθέτη ενώ ακόμα είχε δεσμό με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, μίλησε για πρώτη φορά η Κρίστεν Στιούαρτ.

Η 25χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη της στο «Marie Claire» Αυγούστου, εξήγησε πώς κατάφερε να διαχειριστεί όλο αυτό το τραυματικό σκάνδαλο που προκλήθηκε, και είχε σαν αποτέλεσμα ο 44χρονος σκηνοθέτης και πατέρας δυο παιδιών να πάρει διαζύγιο, και εκείνη να χωρίσει μια και καλή από τον Πάτινσον, με τον οποίο μέχρι πρότινος αποτελούσαν το αχώριστο ζευγάρι του «Twilight» και στην μεγάλη οθόνη αλλά και στην πραγματική τους ζωή.

2A7F02FF00000578-0-image-a-2_1436798201811.jpg
Για να σας θυμίσουμε και σε εσάς τι είχε γίνει, την περίοδο που η Στιούαρτ πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Snow White and the Huntsman», αναπτύχθηκε ανάμεσα σ΄εκείνη και τον Ρούπερτ Σάντερς ένα έντονο ειδύλλιο. Οι κοινές τους φωτογραφίες όπου φιλιούνται παθιασμένα μέσα και έξω από το αυτοκίνητο σε ερημική περιοχή, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν με αποτέλεσμα να γίνει… χαμός. Το θέμα έκανε το γύρο του κόσμου και έπαιζε για μήνες στα tabloids.

2A7F02E800000578-0-image-a-1_1436796516612.jpg

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω στον Ιούλιο του 2012 (τότε που έσκασε το σκάνδαλο), η 25χρονη σταρ θυμάται πως:

«Έβαλα φωτιά στον κόσμο μου και τον παρακολούθησα να καίγεται. Για να μιλήσω ειλικρινά, ήταν μια πολύ τραυματική περίοδος στα 20 μου που κλώτσησε τόσο δυνατά κάτι μέσα μου, με αποτέλεσμα να αρχίσω να βλέπω τα πράγματα πιο άγρια!»

(Με τον παντρεμένο σκηνοθέτη στην πρεμιέρα της ταινίας)

spl420635_001.jpg
Τρία χρόνια μετά, παραδέχεται πως «είμαι πραγματικά πολύ περήφανη που μπορώ πλέον να προχωράω μπροστά και να μην πέφτω στις παγίδες και τους… κρατήρες του μυαλού μου. Αυτό είναι κάτι εντελώς καινούργιο για εμένα. Μεγάλωσα και η ωριμότητα με έκανε πιο έξυπνη και πιο ήρεμη. Αυτό είναι εκπληκτικό! Όταν ήμουν 20 ετών τα ένιωθα όλα πολύ έντονα. Είχα συνέχεια άγχος και ήμουν φρικαρισμένη με τον έλεγχο των πάντων. Αν δεν ήξερα εκ των προτέρων πως θα εξελιχθεί κάτι, αρρώσταινα, κλεινόμουν στον εαυτό μου ή ήμουν αναβλητική σε εξουθενωτικό σημείο. Τελευταία λέω πολύ πιο συχνά “όχι” και σπάνια “συγγνώμη”!»

(Με τον πρώην σύντροφο της Ρόμπερτ Πάτινσον)

spl461598_001.jpg
Τέλος, δηλώνει πως πλέον δεν πρόκειται να απολογηθεί για τίποτα και για κανέναν, ενώ παραδέχεται πως νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την εξωτερική της εμφάνιση, καθώς έκοψε τα μακριά της μαλλιά που κάποτε την έκαναν να νιώθει σέξι:

«Θεωρητικά για τους περισσότερους το μακρύ μαλλί είναι πιο χαριτωμένο. Αλλά και τι μ΄αυτό; Ο κύριος στόχος στη ζωή σου είναι να είσαι επιθυμητός; Είναι τόσο βαρετό αυτό!»

(Με την νυν σύντροφο της)

spl987748_001.jpg
Αν αναρωτιέστε αν διατηρεί δεσμό αυτή την περίοδο, να σας ενημερώσουμε πως όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η νεαρή ηθοποιός «τα έχει» με την προσωπική της βοηθό, Αλίσια Κάργκλ, με την οποία οι παπαράτσι την έχουν τσακώσει να περπατά χεράκι χεράκι σε δημόσιους χώρους, αν και η ίδια αποφεύγει να πει το παραμικρό για την σχέση της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top