Ενοχλημένος ο πρώην της Λοτσάρη με τα γλωσσσόφιλά της: «να είναι προσεκτική»!

Τι λέει ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης για την πρώην του

Να είναι πιο… προσεκτική για χάρη των παιδιών τους, συνιστά ο Κωσταντίνος Σκορδάλης στην πρώην σύζυγό του, Νίνα Λοτσάρη, την οποία βλέπουμε μια φορά την εβδομάδα στα περιοδ��κά, να φιλιέται με τον κατά 12 χρόνια νεότερο σύντροφό της.

«Από τη στιγμή που έχουμε χωρίσει, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει! Δεν θα κάνω εγώ κουμάντο στη ζωή της Νίνας, όπως κι εκείνη δεν θα κάνει στη δική μου», λέει, στην εφημερίδα «Real News», ο επιχειρηματίας.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης, αφού ξεκαθαρίζει ότι δεν ζηλεύει, δεν κρύβει την ενόχλησή του για τις «αταξίες» της μητέρας των παιδιών του, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά: «επειδή έχει τις κόρες μας, θέλω να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις κινήσεις της… Ο καθένας έχει διαφορετικά στο μυαλό του το σωστό. Δεν θα υποδείξω σε έναν ενήλικα τι πρέπει να κάνει και τι όχι. Αυτό που με ��νδιαφέρει είναι η ψυχική υγεία των κοριτσιών μου!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top