Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο: 28χρονος ηθοποιός διαγνώστηκε με λευχαιμία και δίνει μάχη

Aποκάλυψε πως λόγω των χημειοθεραπειών θα μείνει στείρος

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο: 28χρονος ηθοποιός διαγνώστηκε με λευχαιμία και δίνει μάχη

​Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την είδηση ότι ο Φάμπιαν Mπόλιν έχει λευχαιμία.

Ο 28χρονος ηθοποιός, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στο reality «Made in Chelsea», διαγνώστημε με καρκίνο την 1η Ιουλίου.

Λίγες ημέρες αργότερα, μέσω του προσωπικού του blog μοιράστηκε τα άσχημα νέα με τους fans του, περιγράφοντας με συγκλονιστικό τρόπο τόσο το πώς έγινε η διάγνωση, όσο και τα στάδια της θεραπείας.

2A575BA600000578-3153609-image-m-74_1436365847285.jpg

«Ο κόσμος μου γκρεμίστηκε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο 28χρονος σταρ για την ημέρα που οι γιατροί του είπαν την διάγνωση.

Τραγική ειρωνία; Ο Φάμπιαν με καταγωγή από την Βραζιλία και την Σουηδία, εγκατέλειψε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στα χρηματοοικονομικά, για να ακολουθήσει το όνειρο του, που δεν είναι άλλο από την υποκριτική. Τον τελευταίο χρόνο ζούσε στο Λονδίνο, και πάνω που οι επιθυμίες του γίνονταν πραγματικότητα, χτυπήθηκε από την νόσο: «Πλέον νιώθω τόσο λυπημένος και παράλληλα μπερδεμένος. Πιστεύω ότι είναι άδικο πάνω που είχαν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται τα όνειρα μου, να μου συμβεί αυτό. Η θεραπεία στην οποία υποβάλλομαι είναι μια κόλαση αλλά δεν θα τα παρατήσω. Θα τα καταφέρω ώστε κάποια στιγμή να μπορώ να συνεχίσω να ζω την ζωή που έχω επιλέξει!».

Το blog του 28χρονου έγινε viral με το που έγινε γνωστή η διάγνωση.

2A575BB200000578-3153609-image-m-75_1436365860555.jpg

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός ηθοποιός μοιράζεται και λεπτομέρειες της θεραπείας του, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Το σημερινό πρωί πέρασε με εξετάσεις αίματος, συναντήσεις με ειδικούς γιατρούς, νοσοκόμες, διατροφολόγους και φυσιολόγους που προσπάθησαν να με ενημερώσουν για τον εφιάλτη στον οποίο μπαίνω. Όχι μόνο θα έχω κυτταρικές τοξίνες να κυλούν στο αίμα μου αλλά θα πρέπει να παίρνω πάνω από 50 χάπια την ημέρα για να επιβιώσω. Είμαι τόσο φοβισμένος και ανήσυχος για την ζωή μου α��τή την στιγμή. Δεν νομίζω πως αξίζω να πεθάνω. Είναι πολύ νωρίς ακόμα και έχω τόσα πολλά να κάνω! Συνεχώς ρωτάω τον εαυτό μου “γιατί εγώ και όχι κάποιος άλλος;”»

Τέλος, ο Φάμπιαν Μπόλιν αναφέρει πως από τις χημειοθεραπείες θα μείνει στείρος και δεν θα μπορέσει μελλοντικά να κάνει τα δικά του παιδιά, ενώ ανακοινώνει πως θα επιστρέψει στο πατρικό του στην Στοκχόλμη για να τα βγάλει πέρα:

«Πάντα έβλεπα τον εαυτό μου ως περιπετειώδη άνθρωπο και κατακτητή χωρίς κανέναν φόβο στο μυαλό. Αυτή την στιγμή όμως, νιώθω έντονη την ανάγκη να είμαι ασφαλής δίπλα στους ανθρώπους που με αγαπούν περισσότερο απ΄ όλους και είναι οι γονείς μου!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top