ΑΚΟΥΣΤΕ: έκανε… τραγούδι την κατάσταση στη χώρα μας ο Πετρέλης!

Ένα παλιότερο mail της αδερφής του έγινε πηγή έμπνευσης

​Με ένα τραγούδι που έγραψε πριν χρόνια η αδερφή του, αλλά ποτέ δεν κυκλοφόρησε, καταθέτει την άποψή του για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας ο Θάνος Πετρέλης!

Υπό τον τίτλο «Ελλάδα», ο τραγουδιστής, επηρεασμένος και προβληματισμένος από τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι, καταθέτει την άποψη του μ’ ένα τραγούδι.

Μάλιστα, ο Θάνος αποκάλυψε και την ιστορία πίσω από το νέο του κομμάτι, γράφοντας: «με αφορμή τα όσα περνάει η χώρα μας, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που συνέβει πριν καιρό. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ το ΝΑΙ ή ΟΧΙ αλλά ίσως σε κάποιους λέει κάτι.. Ήταν 8 Ιουλίου του 2013. Στο τηλέφωνό μου έρχεται ένα μήνυμα από την αδερφή μου Ειρήνη. “Δες το email σου. Σου έστειλα κάτι που έγραψα. Κάν’ το ότι θέλεις”. Εκεί βρήκα στίχους που είχε γράψει η ίδια. Τρελάθηκα! Το έκανα προώθηση στον Θανάση Πετρέλη για να δει τι μπορεί να κάνει. Την επόμενη κιόλας μέρα πήρα μήνυμα του, που έλεγε. “Το έχω έτοιμο. Έλα όποτε έχεις χρόνο να το κάνουμε demo. Έτσι κι έγινε… Το αποτέλεσμα με είχε ενθουσιάσει, αλλά ήταν ένα τραγούδι που ήταν “δύσκολο” να μπει σε ένα αλμπουμ. Οπότε έμεινε στα email… Πριν λίγο καθώς έβλεπα τα email μου “έπεσα” πάνω του και νομίζω ότι είναι, ίσως, η κατάλληλη στιγμή να το μοιραστώ μαζί σας… Υ.Γ: Ευχαριστώ τον φίλο μου Paul Diamantopoulos που έντυσε το video».

Ακούστε στο βίντεο το «Ελλάδα»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top