Αγνώριστος ο Τζόρτζ Μάικλ:«Σκιά» του εαυτού του μετά την νοσηλεία του σε κλινική αποτοξίνωσης

Ο 52χρονος σταρ έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση αφότου πήρε εξιτήριο

Αγνώριστος ο Τζόρτζ Μάικλ:«Σκιά» του εαυτού του μετά την νοσηλεία του σε κλινική αποτοξίνωσης

​Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο Τζόρτζ Μάικλ, μερικές εβδομάδες αφότου έγινε γνωστό ότι νοσηλεύτηκε σε πανάκριβη ιδιωτική κλινική αποτοξίνωσης, επειδή κάπνιζε 25 τσιγαριλίκια την ημέρα!

(Ο Τζόρτζ Μάικλ παλαιότερα)

150232162.jpg
Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, ο 52χρονος σταρ ελληνοκυπριακής καταγωγής (που το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος Κυριάκου Παναγιώτου) δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θυμάστε, αλλά ε��ναι «σκιά» του παλαιότερου εαυτού του.

(Ο Τζόρτζ Μάικλ σήμερα)

spl1055289_002.jpg
Με παραπανίσια κιλά και πρησμένο πρόσωπο, δεν θύμιζε σε τίποτα αυτό που γνωρίσαμε.

Οι παπαράτσι τον τσάκωσαν στην Ζυρίχη στα τέλη του Ιουνίου, όπου βγήκε σε εστιατόριο για να γιορτάσει τα γενέθλια του παρέα με φίλους.

spl1061192_001.jpg
Αν και ήταν περιτριγυρισμένος από αγαπημένα πρόσωπα, όλη νύχτα δεν «έσκασε» ούτε ένα χαμόγελο, δείχνοντας πολύ κακοδιάθετος.

Να σημειώσουμε πάντως, πως ο Τζόρτζ Μάικλ αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια πρόβλημα με την εξάρτηση από διάφορες ουσίες, το οποίο έχει προσπαθήσει αποτυχημένα να αντιμετωπίσει.

spl1061192_002.jpg
Η τελευταία του προσπάθεια ήταν τον περασμένο μήνα, όπου όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, επέλεξε μια κλινική στην Ελβετία (με όνομα "Kusnacht Practice"), όπου η νοσηλεία κοστίζει 100.000 ευρώ την ημέρα, αφού πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα κέντρα αποτοξίνωσης του κόσμου, με πολλούς διάσημους «πελάτες», ανάμεσα τους και ο Τζον Γκαλιάνο.

spl1061192_005.jpg
Να αναφέρουμε τέλος, πως ο Τζορτζ Μάικλ είχε εκμυστηρευθεί πως το 2009 έφτανε να καπνίζει 25 «τσιγάρα» την ημέρα, τα οποία τα μείωσε στα 8 μετά τη βαριά πνευμονία που έπαθε το 2011 και είχε ως αποτέλεσμα να μείνει σχεδόν τρεις εβδομάδες σε κώμα και στη συνέχεια να ξυπνήσει με αλλαγμένη τελείως τη φωνή του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top