Δήλωση-βόμβα: Η σύζυγος του Χιου Τζάκμαν του απαγορεύει να συνεργαστεί με την Τζολί!

Το ζευγάρι αποκάλυψε τα μυστικά του γάμου του-VIDEO

Δήλωση-βόμβα: Η σύζυγος του Χιου Τζάκμαν του απαγορεύει να συνεργαστεί με την Τζολί!

​Προσέχει για να… έχει η σύζυγος του Χιου Τζάκμαν, η οποία δεν δίστασε να παραδεχτεί πως του έχει απαγορεύσει να δουλέψει με την Αντζελίνα Τζολί!

Η 59χρονη Ντέμπορα Λι Φέρνες, κατά την διάρκεια κοινής της συνέντευξης στο «Today Show» με τον 46χρονο σύζυγο της, δεν δίστασε να δηλώσει on air πως:

spl752422_024.jpg
«Έχω πει στον ατζέντη του, πως δεν του επιτρέπω να συνεργαστεί με την Αντζελίνα Τζολί! Κατά τ΄άλλα είμαι σίγουρη πως είναι πολύ καλή και ευγενική, και πραγματικά εκτιμώ αυτό που κάνει με τις υιοθεσίες παιδιών…»

Τάδε έφη η Ντέμπορα και λίγα δευτερόλεπτα μετά έσπευσε να πει… «αστειεύομαι», με τον Χιου Τζάκμαν από δίπλα να έχει κοκκινίσει και να γελά αμήχανα!

Untitled.jpg
Το θέμα είναι βέβαια πως πάνω στην πλάκα λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες, επομένως μάλλον η Ντέμπορα Λι δεν αστειευόταν και τόσο, αφού το πήρε το «μάθημα» της από το «πάθημα» της Τζένιφερ Άνιστον και έκτοτε… φυλά τα χνώτα της!

1411667819_hugh-jackman-deborra-lee-furness-zoom.jpg
Όσο για το μυστικό του γάμου τους; Ο Χιου Τζάκμαν αποκάλυψε πως από την αρχή της σχέσης τους «η Ντέμπορα είχε έναν κανόνα. Να μην μένουμε χώρια για περισσότερες από δυο εβδομάδες! Από την αρχή ��ου δεσμού μας, ο,τι και αν μου ζητούσε της έλεγα ναι!»

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι μετά από 19 χρόνια γάμου και δυο παιδιά (τον 14χρονο Όσκαρ και την 9χρονη Άβα), είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood χωρίς να έχει δώσει ποτέ… «δικαιώματα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top