Ο Κώστας Αποστολάκης κάνει σχέδια γάμου; Δείτε τι αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός

Παραδέχεται ότι είναι φουλ ερωτευμένος με την Πηνελόπη Πλάκα-πρώτη ανάρτηση 4/07/2015 20:52

Ο  Κώστας Αποστολάκης  κάνει σχέδια γάμου; Δείτε τι αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός
Παράφορα ερωτευμένος είναι ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης με την σύντροφό του, Πηνελόπη Πλάκα.
Μπορεί οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να είναι αυξημένες, αλλά εκείνοι δεν σταματούν να επικοινωνούν με τρυφερά και γεμάτα πάθος μηνύματα.
Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στo ένθετο «Reallife» της εφημερίδας RealNews αποκάλυψε αν συγκατοικεί με την αγαπημένη του, αλλά και αν σκέφτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
«Έχουμε ο καθένας το δικό του σπίτι στον Λυκαβηττό-μένουμε πολύ κοντά -και περνάμε μαζί τα μισά βράδια της εβδομάδας. Κρατάμε ο καθένας την… έδρα του, από άποψη. Το είχα��ε συζητήσει από την αρχή. Έχουμε την αυτονομία μας κι όταν θέλουμε είμαστε μαζί! Όσο για σχέδια επισημοποίησης μας, τι να σας πω; Δεν κάνουμε σχέδια γάμου, κάνουμε σχέδια για διακοπές που τις έχουμε ανάγκη».
Και συμπλήρωσε: «Περνάμε τέλεια μαζί, είμαι φουλ ερωτευμένος με αυτό το υπέροχο κορίτσι και απολαμβάνουμε αυτό που έχουμε, χωρίς να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια».
Ωστόσο, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, έχει ήδη γνωρίσει τους γονείς της αγαπημένης του-όταν είχαν ανέβει στην Θεσσαλονίκη για παραστάσεις-και διατηρεί εξαιρετική σχέση μαζί τους.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top