ΒΙΝΤΕΟ:Οι απόψεις και η αγωνία του καλλιτεχνικού κόσμου για το δημοψήφισμα και την επόμενη μέρα

ΔΕΙΤΕ τι έγραψαν στα social media και τι δήλωσαν στην εκπομπή "Μία"

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι του καλλιτεχνικού κόσμου εκφράζουν δημόσια την άποψή τους για το δημοψήφισμα της Κυριακής. Μετά την Νάνα Μούσχουρη, τον Σταμάτη Φασουλή, τον Σάκη Ρουβά και πολλούς άλλους οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρώπη, η Πέμη Ζούνη, η Τάνια Τσανακλίδου αλλά και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μίλησαν στην εκπομπή «Μία», υποστηρίζοντας τις δικές τους θέσεις.

Πέμη Ζούνη
«Αισθάνομαι ότι έχουμε παγιδευτεί και ο πρωθυπουργός και εμείς σε μια σουρεαλιστική διαδικασία. Ενώ είναι μια κορυφαί�� δημοκρατική κίνηση και δικαίωμα ένα δημοψήφισμα, κάπως έγινε και βάλαμε τρικλοποδιά στους εαυτούς μας. Η δική μου η πρόθεση ΝΑΙ στην Ευρώπη είναι σαφής, την έχω δηλώσει. Το ζήτημα είναι ότι καλούμαστε να απαντήσουμε χωρίς αντικείμενο πραγματικό, δηλαδή μια συμφωνία η οποία ήδη δεν υφίσταται γιατί με όλους τους τόνους ξέρουμε πια έχει λεχθεί ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις πάει η όποια διαπραγμάτευση αν γίνει από μηδενική βάση. Και δεν ισχύει το ερώτημα το οποίο έχει τεθεί σε δημοψήφισμα που ήταν σχεδόν κοντά σε αυτά που έχει αποφασίσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, άρα δεν ισχύει ούτε αυτό. Ψηφίζουμε σε κάτι που έχει αλλάξει ήδη και 2-3 φορές. Άρα και το ΟΧΙ και το ΝΑΙ αναφέρονται σε κάτι που δεν ισχύει πια. Και το δεύτερο που με ανησυχεί βεβαίως είναι το διχαστικό χ��ώμα που μπαίνει και μπαίνει με όλους τους τόνους από τον ίδιο πρωθυπουργό και από την κυβέρνηση.»

Τάνια Τσανακλίδου
«Θεωρώ τον εαυτό μου κατευθείαν απόγονο των Ελλήνων εκείνων που τίμησαν και τη σημαία και την πατρίδα και σαν τέτοια δεν μπορώ παρά μόνον ΟΧΙ να ψηφίσω. Η φρικτή παρατήρηση του ερωτήματος του δημοψηφίσματος το “Eυρώπή ή έξω από την Ευρώπη” είναι κίβδηλο, ανέντιμο και προκλητικό»

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
«200 χρόνια από την απελευθέρωση της Ελλάδας μέχρι σήμερα, 200 χρόνια συνεχούς οικονομικής προδοσ��ας. Αν θέλετε να συνεχιστεί κι άλλο, ας συνεχιστεί. Έχω φύγει από την Αθήνα, έχω κάτι δουλειές αγροτικής φύσεως γιατί προβλέπω από το μισό μου χρόνο να φυτρώνω ραπανάκια και τέτοια. Μάλλον αυτό θα κάνω, θα παίζω λίγο μουσική και θα ξανάρχομαι διότι είμαι βαθύτατα καταθλιπτικός αυτήν την εποχή , δηλαδή τα τελευταία πέντε χρόνια!»

Την ίδια ώρα και τα social media έχουν «πλημμυρίσει» με posts των καλλιτεχνών και όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ κάποια από αυτά

LIAGKAS.jpg

XARIS ALEKSIOU.jpg

ΑΙΒ.jpg

xatz.jpg

BARDHS.jpg

kalomoira.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top